Ovako izgleda unutrašnjost luksuzne jahte Sandre Meljničenko

Jahta ruskog milijardera Adreja Meljničenka koju je nazvao “A”, po svojoj voljenoj supruzi Sandri, bivšoj “Modelsici” i manekenki, jedna je od najvrednijih u svijetu.

Procjenjuje se da vrijedi 300 miliona dolara, a dugačka je 118 metara, što je, radi približnije procjene, dužina jednog fudbalskog terena.

Ona je za Harper's Bazaar pokazala kako izgleda unutrašnjost njene jahte, a ono što se može primjetiti da odiše glamurom i da je svaka stvar poprilično skupocjena.

Svjetlucavi momenti, mnogo svijetlih boja, ali i namještaja koji spada u red antikviteta samo su neki od detalja koji se mogu primjetiti u unutrašnjem djielu jahte.

Držači u kupatilu i drugim prostorijama su od plemenitih metala. Zidovi većine soba su prekriveni ogledalima i životinjskom kožom, a u gostinskoj sobi je sav namještaj u bijeloj boji, izrađen od morske raže.

Ima čak tri bazena, od kojih je jedan masažni, sa dvije stolice. Dno bazena je dijelom od stakla, a ispod bazena je diskoteka.

Na pramcu jahte nalazi se čak i pista za helikopter. Jedini tradicionalni detalj koji je Stark zadržao na jahti jeste kormilo, koje je od drveta.