Neodoljivi stan od samo 18 kvadrata

Možda ovaj stan nije najlepši i najudobniji stan koji ste ikada vidjeli, ali će vas sigurno inspirisati veselim ambijentom i funkcionalnošću koja je postignuta u samo 18 kvadrata.

Uređen je u modernom stilu. Bijela boja je izabrana da dominira u enterijeru. Snježno bijela čini mali stan vizuelno većim, prostranijim, donosi svjetlost i čini ga komfornim životnim prostorom.

Iako je minijaturne površine, mali stan sadrži sve što je potrebno za udoban život, a nekoliko kreativnih rješenja je iskorišćeno u dizajnu enterijera. Jedna od njih je fleksibilna dnevna soba u kojoj se nalazi prostor za spavanje.

Samo jednim potezom, sklapanjem kreveta, ova soba postaje prostor za dnevne aktivnosti. U hodniku se nalazi veliki plakar koji odlično kompenzuje nedostatak prostora za skladištenje.

Dnevna soba malih dimenzija i kuhinja su povezane u jednu cjelinu. Polica iznad kreveta istovremeno služi kao držač televizora i polica za knjige. Veseli roze tonovi, slatki detalji i svježi dekor unose živost i vedrinu u mali dom.

Pogledajte kako izgleda ovaj mali stan od 18 kvadrata i ”ukradite” ideje za vaš dom.

 mali-stan-18-kvadrata-1 (4)

mali-stan-18-kvadrata-1 (5)

mali-stan-18-kvadrata-1 (6)

mali-stan-18-kvadrata-1 (7)

mali-stan-18-kvadrata-1 (8)

mali-stan-18-kvadrata-1 (9)

mali-stan-18-kvadrata-1 (10)

mali-stan-18-kvadrata-1 (11)

mali-stan-18-kvadrata-1 (12)

mali-stan-18-kvadrata-1 (13)