Neobična kolekcija kada

Maison Valentina je rođena u Portu, Portugal, sa ciljem da isporuči najsofisticiraniji kapatilski namještaj. Brend nudi vrhunska rješenja napravljena uz najfiniji odabir materijala, u kombinaciji s rijetkim tehnikama ručnog rada, suvremenim dizajnom i vrhunskog kvaliteta.

Kao izvanredan brend, Maison Valentina će biti prepoznat kao glavna referenca na svjetskom tržištu luksuznih kupatila, povećavajući značenje luksuza i vodeći tržište do novih granica.

U nastavku pogledajte neke od vrhunskih kada ovog brenda.

 

Covet House

 

Ukoliko volite zlatnu boju ili ste željni pozornice ova kada je pravi izbor za vas. Koi kada koja zaustavlja spektakl postavljena je na podignutu platformu, što komadu daje istaknutost koju zaslužuje.

 

 

Kada Newton je izvanredan trenutak dizajnerske inspiracije. Ova kada ima oblik zakrivljenih usana, bezvremenski detalj koji prenosi udobnost, izrađena od pozlaćenog livenog gvožđa, otkrivajući čitav njen zlatni enterijer. Crno-zlatno lakirane kuglice visokog sjaja čine savršenu kombinaciju kako bi ovo bio skulpturalni i umjetnički komad koji će poboljšati vaš novi Master Bathroom Design.

 

Dijamantna samostojeća kada je predivna. Moderna kada sa drvenom konstrukcijom završenom crnim lakom visokog sjaja, pruža savršenu stvar za dizajn kupaonice tamnije nijanse. Njegov nevjerovatan nepravilan oblik inspiriran je jedinstvenim linijama i karakteristikama dijamanta, a također se može pohvaliti ugrađenom ovalnom kadom koja će vam pružiti najudobnije kupke na svijetu.

 

Još jedna od dijamantnih kada napravljena od pravog mermera. Kada je pravo čudo za gledanje, dizajnirana je od stakloplastike sa luksuznom sjajnom završnom obradom od umjetnog mramora. Skulpturalno tijelo u obliku dijamanta zasnovano je na njegovom imenu, što ga čini izuzetnim predmetom u svakom modernom kupatilu.
Ova emotivna cilindrična kada je inspirisana muzikom. Pozlaćene mesingane cijevi daju potreban dodir luksuza, čineći kadu Symphony komadom uzvišenog dizajna. Kada je napravljena od bijelog stakloplastike dajući joj čist izgled savršen za svako luksuzno kupatilo.