Jednostavni stakleni garderoberi

Ritam života modernih ljudi vrlo je brz i nervozan, pa je, kad se vratimo kući, važno da svaka osoba dobije dovoljno sna. No, za dobar odmor, spavaća soba trebala bi biti udobna, a klizni ormar pomaže da se to učini ovako. Ona, u kombinaciji s ostalim namještajem i dodacima koji čine dizajn, igra važnu ulogu u dizajnu prostorije. S obzirom na to, odabir pravih ormara nije manje važan od kupovine kreveta ili kauča.

Prekrasan dizajn garderobe, kreveta, toaletnog stola, banketa učinit će spavaću sobu najboljim mjestom za opuštanje. Namještaj neće samo izgledati stilski, već će sobi pružiti više udobnosti. Istovremeno, za razliku od uobičajenog kliznog ormara, u njemu se može puno smjestiti i uštedjeti puno prostora. A s vanjskom kompaktnošću, njegovo punjenje može sadržavati ogroman broj korisnih stvari. Kako bi se savršeno uklapao u spavaću sobu, trebali biste ga ispravno odabrati!

U trendu su trenutno ormari sa providnim staklima koja mogu biti i blago zatamljena. Što znači da dok još ležite u svom krevetu možete napraviti u glavi svoj dnevni outfit jer ste u mogoćnosti da vidite svu svoju gardarobu. Za one koji ne vode računa da im je odjeća uredno složena preporučili bi da ovaj model ormara nikako ne planiraju u svojoj spavaćoj sobi.

U nastavku vam donosimo par prijedloga.

 

 

Tharik Mohammed

 

Voskresenski Vladislav

 

Outline Studio

 

Mahi Soliman