Najbolji dušeci za dobar san

Početkom godine u Banjaluci je otvoren Salon namještaja “Barwood Home&Office”, koji kupcima nudi potpuno novi doživljaj kupovine namještaja za opremanje privatnih i poslovnih enterijera.

Pored ponude kvalitetnog namještaja, kupci imaju priliku da vide inovacije i nove ideje u dizajnu namještaja, počevši od forme preko materijala do oblika i boja.

Iz bogatog asortimana salona posebno se izdvaja italijanski brend, sistemi za spavanje “Dorsal”.

“Dorsal” dušeci poznati su kao najkvalitetniji dušeci na svijetu, 100 odsto prirodnog porijekla. Specifični su po tome što su jedini dušeci koji se prave od spužve prirodnog porijekla. Zapravo, to je spužvasti gel koji se proizvodi iz suncokretovog ulja, a “Dorsal” je zaštitio šest patenata same izrade dušeka. Posjetioci salona mogu vidjeti presjek dušeka i ovaj jedinstveni prirodni sastav.

“Dorsal” je jedina italijanska fabrika koja, pored italijanskih, za svoje sertifikate koristi i njemačke institute, a poznato je da njemački standard kvaliteta nema premca u Evropi. Takođe, “Dorsal” dušeci jedini na tržištu imaju sertifikat Udruženja fizijatara Italije. Slovi kao dušek koji ispunjava sve preduslove za proizvod koji ima pozitivan učinak na zdravlje ljudi.

Sistemi za spavanje “Dorsal” čine letvice, odnosno mehanizmi koji se postavljaju ispod dušeka, zatim dušeci i jastuci.

Kompanija “Dorsal” proizvodnjom sistema za spavanje se bavi već 86 godina, a direktor Alberto Moretti je već treća generacija koja vodi ovaj porodični posao, što svjedoči o njihovoj posvećenosti očuvanju kvaliteta, tradicije i konstantne inovacije.