“BALANS+ SCHOOL RUN” TRKA Drugari iz klupe odmjeriće snage na stazi od 700 m

Najveća domaća mljekara “Mlijekoprodukt” koja posluje u okviru regionalnog lidera Imleka, sa brendom “Balans+” biće sponzor trke za osnovce i srednjoškolce koja će se održati u okviru ovogodišnjeg Banjalučkog polumaratona. Trka će biti održana 11. maja sa početkom u 13 časova i 30 minuta, a učestvovaće osnovci i srednjoškolci uzrasta od 11 do 18 godina.

“Cilj ovog takmičenja je promocija rekreativnog sporta i zdravog načina života među djecom školskog uzrasta. Drago nam je da smo dio ovako velike manifestacije kao što je Banjalučki polumaraton i što možemo da damo svoj doprinos izbalansiranom načinu životu naših školaraca, što podrazumijeva i pravilnu i uravnoteženu ishranu. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji probiotika i vlakana, redovna upotreba “Balans+” jogurta reguliše probavu za samo 10 dana. Uravnotežena probava doprinosi uspostavljanju ravnoteže u svakodnevnom životu, što je od velike važnosti za sportiste i fizički aktivne osobe”, poručili su iz Mlijekoprodukta.

Učenici će se takmičiti u nekoliko kategorija – za lični, razredni i školski rezultat na stazi dugoj 700 metara koja se prostire od Boske do tvrđave Kastel.

Trkače koji će predstavljati svoje škole delegirali su nastavnici i profesori, selekcijom učenika koji su pokazali zadovoljavajuće rezultate u školskim takmičenjima tokom nastavnog programa.

Organizatori Banjalučkog polumaratona očekuju i veliki broj navijača koji će doći da bodre svoje drugare iz klupe, a nakon takmičenja sve učesnike i navijače očekuje nezaboravan Teen party na tvrđavi Kastel.

Dođite da navijamo i dobro se zabavimo!