Beogradski rokenrol bend „Hypnotized“ promovisao novi singl „Marta“

Beogradski rokenrol bend „Hypnotized“ predstavio je spot za pesmu “Marta”, drugi singl sa novog albuma koji će biti objavljen tokom ove godine. Spot koji ruši sve produkcijske klišee našeg regiona i donosi pravi rokenrol zvuk premijerno je prikazan u sinoć u prepunoj galeriji Štab. Šira publika imaće priliku da premijeru spota pogleda u ponedeljak 28. marta u 20 časova na MTV-u.

Sastav „Hypnotized” za kratko vreme privukao je veliku pažnju javnosti i ljubitelja pravog rok zvuka. Značajan uspeh postigli su donevši svetske standarde iz audio i video produkcije na domaće prostore. Spot za pesmu “Marta” potpisuju kontroverzni američki režiser Mark Nava i poznati švedski editor Robin Siwe koji, između ostalog,  sarađuje i sa svetski proslavljenom grupom “Prodigy”, Madonom i “Daft punk”-om.

Studijskom albumu koji najavljuju singlovi “Kreten” i ”Marta” prethodila su dva uspešna albuma “Big Natural” iz 2010. i ”Nema nazad” iz 2013. godine. O uspehu sastava “Hypnotized” govori i činjenica da su nastupali na najvažnijim regionalnim muzičkim festivalima kao što su “Exit”, ”Supernatural”, ”Beer Fest”, „Guča“, ”Pivo Fest”, ”Lake Fest” i brojnim drugim. Sastav je osnovan 2008. godine u Beogradu i čine ga šestorica muzičara: dva vokala, dve gitare, bas i bubanj.

6d70153f-91e0-433b-bf5c-150f9f4758b3