Možda vašem kupatilu ne treba kompletno renoviranje već samo moderniji umivaonik

Ponekad, čak i najjednostavnija promjena fokusa može donijeti značajnu transformaciju. Vaše kupatilo je prostorija koja se koristi svakodnevno, mjesto gdje započinjete i završavate svoj dan. Kao takvo, zaslužuje da izgleda moderno, stilski i funkcionalno. Umivaonik, kao jedan od ključnih elemenata kupatila, ima moć da definiše cjelokupni estetski utisak čak i najmanjeg prostora.

Kada se odlučite za moderniji umivaonik, otvaraju se mnoge mogućnosti. Trendovi u dizajnu kupatila se neprestano mjenjaju, pa možete birati između različitih oblika, materijala i stilova umivaonika koji odgovaraju vašim željama i potrebama.

simas

 

Primjera radi, za elegantan i minimalistički izgled, možete se odlučiti za umivaonik sa tankim ivicama i glatkim linijama. Ovaj moderni dizajn stvara osjećaj prostora i jednostavnosti. Materijali poput keramike ili porcelana pružaju visok kvalitet i lakoću održavanja, dok mermerni ili granitni umivaonici dodaju notu luksuza i sofisticiranosti.

Ako želite da postignete efekat koji izlazi iz ustaljenih okvira, možete razmotriti umivaonike sa jedinstvenim oblicima ili teksturama. Na tržištu možete pronaći umivaonike u obliku lista, geometrijskih figura ili čak umetničkih skulptura. Ovi dizajni će privlačiti pažnju i dati vašem kupatilu originalan i moderni izgled.

Imajući to u vidu, italijanska kompanija Simas rešila je da nas obraduje najnovijom kolekcijom umivaonika koja ne samo da uključuje čak devetnaest nijansi širokog spektra boja, već i sjajne i mat površine. Raspon boja uključuje duboku nijansu plave, karamel, svjetlo sive, intenzivno zelene, energične žute, tamno crvene, mat crne, itd. Jednom rečju, svako kupatilo može pronaći neki model za sebe!

Simas je kompanija za koju dizajn postaje sve važnije pitanje. Kako sami kažu, duboko vjeruju u važnost tumačenja promena ukusa i načina života potrošača, te se trude da na svakom koraku i sa svakim novim modelom ove promjene isprate i pretvore u neku inovativnu dizajnersku ideju. Kroz saradnju sa nekim od vrhunskih svjetskih dizajnera, brend konstantno proučava evoluciju dizajna i inovativni potencijal.

simas

Na kraju, pomenimo još i to da su sve njihove dizajnerske kolekcije, striktno napravljene u Italiji, u skladu sa temama kao što su ušteda vode i energije, stvaranje zelenih proizvoda sa smanjenim uticajem na životnu sredinu i mogućnostima reciklaže, i sa potrebama stalnog promenljivih i zahtevnijih potrošača.

U prilog tome govore i svi ovi zanimljivi modeli umivaonika koje bi svako kupatilo željelo da ima!