Mondenska vila u malom selu: Uskoro gotov novi dom Đokovića

Jedan od objekata o čijoj se izgradnji u Srbiji puno priča je vila porodice Đoković, koju slavni teniser gradi na obali Pavlovačkog jezera, nadomak Rume.

Navodno, u okviru 4.200 kvadratnih metara, na koliko se prostire imanje Đokovića, osim prostranih soba sa kupatilima od 30 kvadrata i 100 kvadrata centralne trpezarije sa kaminom u kojoj će slaviti slavu, biće i poseban apartman sa pogledom na jezero. Teniski teren, bazen i staklena bašta upotpuniće ambijent već oplemenjen mladim platanima.

Ovako su izgledali radovi u oktobru prošle godine.

Malo mjestašce Pavlovci, udaljeno od Beograda 70 kilometara, trebalo bi da postanu stalna ili povremena adresa proslavljenog tenisera i njegove porodice.

Selu od 160 kuća i 400 stanovnika već je počeo da se pripisuje status malog mondenskog carstva, a priča se i da je cijena zemlje preko noći drastično skočila, pišu Večernje novosti.

Biznismen Andrija Drašković već nekoliko godina uživa u svojoj vili na obali jezera. Sremsko vještačko jezero od 70 hektara površine je veoma bogato ribom, pa je oduvijek bilo meka za ribolovce, pa tako tu dolazi i slavni koji imaju ovaj hobi.