Moderni enterijer sa zelenim i crvenim akcentima

Zeleni i crveni akcenti dekora se spajaju kako bi stvorili svijetle prelome boja unutar ova dva pretežno monohromna moderna kućna enterijera.

Proboji zelene boje pružaju utješnu nijansu sjajne prirode koja smiruje i revitalizira dušu. Upečatljivi crveni elementi dekoracije padaju u trenucima neoprostive energije i energičnosti, koji transformišu karakter hladnog savremenog okruženja u oštre, neobične postavke.

Naš prvi kućni enterijer upotpunjen bojama je obilazak minimalizma slobodnog oblika s glatkim oblinama i moćnom izvedbom. Naša druga turneja oblikovana je spojem savremenih i modernih silueta iz sredine vijeka i jakih betonskih temelja koji čvrsto podupiru mnoštvo živopisnih komada.

 

 

Naš drugi predstavljeni dizajn doma je malo tamnijoj  nijansi, s tamno sivim elementima i velikim crnim zidnim panelima koji zauzimaju dominantnu ulogu. Veliki okrugli tepih postavlja podlogu od drvenog ugljena ispod dnevnog boravka otvorenog plana, koji okuplja asortiman kontrastnih komada namještaja zajedno u jedno udobno leglo.