Baštenski namještaj inspirisan prirodom

I zaista, za ovu kolekciju baštenskog namještaja s punim pravom možemo reći da je inspirisana prirodom. Dizajnirana da se stapa sa prirodnim pejzažom, naglasak stavlja na paletu boja koja evocira svjetle i delikatne boje zemlje, biljaka i cvijeća.

 

Ruku pod ruku sa ovim karakteristikama idu i neosporna fleksibilnost i funkcionalnost kako bi boravak u prirodi postao jedno prijatnije i ljepše iskustvo. Svi elementi su ovde naprosto uronjeni u prirodu i slobodno se može reći da su postali njen sastavni dio.

 

Dobro osmišljen sistem boja, materijala i završnih obrada pojednostavio je proces proizvodnje i u značajnoj mjeri modifikovao sve standarde kada je izrada baštenskog namještaja u pitanju. Ovogodišnji koncept izražen je u sistemu boja koje su inspirisane godišnjim dobima, pa ćete u svakom proizvodu osjetiti ljepotu proljeća, ljeta, jeseni i zime.

Kolekcija sjedišta na otvorenom sadrži niz presvlaka i tekstila za upotrebu na otvorenom. Udobni i fleksibilni, ovi elementi se mogu implementirati sa naslonima i malim stolovima, stvarajući abecedu neformalnih i modularnih sjedišta idealnih za svaki prostor.

 

Zakrivljeni naslon i sjedište od bukovog drveta su lakši u spoljnoj verziji zahvaljujući ofarbanom metalnom okviru. Zahvaljujući savremenim linijama i pomalo apstraktnom a opet jednostavnom dizajnu stvoren je kompaktan i lagan namještaj koji će vam pomoći da boravak u prirodi pretvorite u jednu živopisnu avanturu.