Mali džepni ventilator omogućava vam da ostanete svježi tokom vrelih ljetnjih mjeseci

Ovaj prenosivi ventilator inspirisan je klasičnim pakovanjem ženskog karmina i pomaže vam da se rashladite bilo kad i bilo gdje. Zvuči kao savršeno rješenje za ljetnje osvježenje, zar ne? Doduše, ne pričamo o ledenom sladoledu, ali svaka ideja dobro dođe kada se nađete na vrelom asfaltu!

 

yankodesign

 

yankodesign

 

yankodesign

 

yankodesign

Klimatske promjene su stvarne i polako ali sigurno postaju globalni fenomen koji utiče ne samo na planetu Zemlju već i na sve nas, obične smrtnike. Ok, jasno je da većina nas već sa prvim visokim temperaturama posegne za klima uređajima, ali – ukoliko tražite neko “prirodnije” rješenje za rashlađenje, onda je i stari dobri ventilator idealna opcija.

Samo, ovdje se ne radi baš o starom ventilatoru, već o prilično inovativnoj (i nadasve simpatičnoj) modernoj verziji pomenutog, koja neodoljivo podsjeća na slatku malu kutijicu karmina. U pitanju je uređaj pod nazivom Style (a kako drugačije, uostalom pogledajte ga!) koji će vam pomoći da se samo jednim potezom rashladite – gdje god da se nalazite!

Dovoljno mali i kompaktan da stane u vaš džep, ventilator je prenosiv i praktičan lični uređaj za hlađenje. Lako se nosi i koristi baš kao i karmin, zbog svoje veličine i siluete. I kao ruž za usne, morate ukloniti poklopac da biste otkrili oštrice; ukoliko poklopac vratite u obrnutom smjeru – ventilator će se vratiti u prvobitan položaj. Malo dugme za napajanje nalazi se na jednom kraju blizu providnih oštrica. Tu je i jedan USB-C port na drugom kraju sa LED indikatorom.

Džepni ventilator Style dostupan je u tri boje: bijeloj, narandžastoj i ružičastoj. Ukoliko spadate u red onih koji su stalno u pokretu, vjerujemo da će ovakav jedan uređaj biti apsolutni must-have u vašoj ljetnjoj torbici ili džepu. Možete ga ponijeti sa sobom bilo gdje i bilo kada i uživati u toplim ljetnjim danima bez obzira na svakodnevne aktivnosti.