Luksuzni sef za vaše dragocjenosti

Kompanija Brown Safe nam predstavlja još jedan luksuzni novitet, moderni sef za nakit i drago kamenje, koji ima visok nivo personalizacije.

Ovi elegantni sefovi napravljeni su kao veoma superiorni komadi, sa predivno napravljenim kutijama za nakit, fiokama i ormarićima, koji će vam pomoći da organizujete svoje dragocjenosti na najbolji način.

Njihovi novi sefovi u sebi sadrže dovoljno mjesta i za vaše časovnike, a možete uz njih kupiti i Orbita Programmable navijač satova, koji će održavati tačno vrijeme uvijek. Svaki od ovih sefova napravljen je od ekstravagantnih i kvalitetnih materijala, dok su sistemi zaključavanja kompleksniji nego ikada do sada i bezbedniji od bankarskih trezora.

Kao što smo već rekli, nivo prilagodljivosti ovih novih sefova je veoma visok, tako da oni mogu savršeno odgovarati vašem enterijeru ili temi koja vam se dopada. Oni prolaze kroz farbanje u više faza i uglancani su do visokog sjaja koji im daje prefinjeni i elegantni izgled.

Čak i enterijer ovih sefova može biti prilagođen. S obzirom da je to prostor za čuvanje dragocjenosti koje volite, možete odabrati najbolje moguće plišane materijale za unutrašnjost fioka i kutija, a možete zahtjevati i najkvalitetnije drvo za police i unutrašnje zidove sefa. Ako želite, fioke, police i kutije mogu biti napravljene od drveta koje vi nabavite.

Sistemi zaključavanja ovih sefova takođe mogu biti prilagođeni – možete uzeti industrijsku, visoko kvalitetnu bravu, sistem sa La Gard tastaturom, Biometric Scanning set za otvaranje otiskom prsta ili mehaničku bravu sa brojčanikom, koja će vašem modernom sefu dati onaj pravi vintage izgled.

Početna cijena ovih sefova je 3.100 dolara, dok u zavisnosti od mjere prilagođavanja, cijene mogu ići i preko 16.000 dolara.

luksuz-fancy-dizajn-sef (3)

luksuz-fancy-dizajn-sef (2)

luksuz-fancy-dizajn-sef (1)

Izvor – luxlife.rs