Louis Vuitton predstavio najnoviju liniju namještaja koju ćete obožavati!

Luksuzni modni brend Louis Vuitton nedavno je predstavio svoju najnoviju, sjajnu kolekciju namještaja pod nazivom ”Object Nomades” koja će vas osvojiti na prvu, a koju svi zainteresirani mogu pogledati na poznatom umjetničkom sajmu – Frieze, u Los Angelesu.

Kolekcija ”Objects Nomades” započela je sa stvaranjem inovativnog dizajna još davne 2012., kada je Louis Vuitton pozvao dizajnere iz cijelog svijeta da sudjeluju u stvaranju inovativnog namještaja i ukrasnih predmeta koji će estetski biti u skladu s tradicijom koju ovaj modni gigant njeguje već dugi niz godina. Svaki komad tako slavi određeni trenutak dizajna koji je tijekom vremena stvarao ovaj luksuzni brend, a u isto vrijeme predstavlja neviđene inovacije u dizajnu koju će svi ljubitelji dizajna interijera obožavati!

U kolekciji su sudjelovali brojni dizajneri poput Indie Mahdavi, Marcela Wandersa, Tokujina Yoshioka ili Ateliera Biagettia, koji su ovom kolekcijom odali počast tradiciji zanatskog rada modne kuće Louis Vuitton, a koji su u isto vrijeme na inovativan način spojili tradiciju s inovativnim materijalima i suvremenim vizijama dizajna. Tako su primjerice viseće police Andrewa Kudlessa, spravljene od drva i kože, nastale kao simbolika umjetnosti, kretanja i istraživanja, a ovim komadom Kudless ujedno i utjelovljuje slobodu misli i svijet putovanja koji je itekako karakterističan za kreacije Louis Vuittona na kakve smo navikli.

”Object Nomades” kolekcija tako uključuje stolove, stolice, stolice, sofe i ogledala, a u spomenutoj kolekciji po prvi puta možete vidjeti i poseban model sofe ”Bomboca Sofa” koju je dizajnirao poznati dvojac Campana, a koja privlači pažnju svojom dvobojnom, ružičastom bojom i sjajnim, minimalističkim dizajnom koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

(Fashion.hr)