Louis Vuitton brend predstavlja kolekciju posvećenu novorođenčadi

Po prvi put, Louis Vuitton brend predstavlja kolekciju posvećenu novorođenčadi. Ova kolekcija za bebe sastoji se od odjeće, obuće, aksesoara i predmeta za najmlađe dekorisanih Louis Vuitton glamurom. LV Baby kolekcija transformiše svakodnevne komade u uspomene koje će se čuvati i prenositi sa generacije na generaciju.

 

Legendarni garderober, kreiran 1875.godine, vraća se na scenu namjenjen bebama koje su rođene sa kašikom dekorisanom dijamantima i savršen su poklon koji će ih pratiti čitavog života. Možemo slobodno reći da će bebi garderober biti partner vašeg djeteta i biti tu dok ono niže svoje uspjehe, ispunjava svoje ciljeve i odrasta.

Nakon bližeg pogleda, možemo viditi da Louis Vuitton bejbi garderober sadrži nekoliko velikih i manjih fioka za portikle, čarapice i druge malene aksesoare, dok cipelice, zvečke i pidžame luksuznog brenda imaju svoj posebni odjeljak.

Takođe, tu je i polica posvećena suvenirima i poklonima za novorođenče, poput Louis Vuitton plišanog medvedića sa ljupkim osmehom na licu.

Na kraju, možemo reći da će se ovaj Bebi garderober prodavati po ceni od 7.000 dolara i deo je prve Louis Vuitton Baby kolekcije, koja je od ovog meseca dostupna za kupovinu.