Kupatilo u pastelnim bojama

Pastelne boje ne samo da su lijepe i umirujuće, one su izuzetno fleksibilne po pitanju svih mogućih i nemogućih stilova koje možete isprobati u kupatilu. Savršeno se slažu i sa modernim dizajnom, dobre su i u kombinaciji sa boemskim stilom opremanja, a možda još i najidealnije kada im se doda malo retro vibracije.

 

 

Najjednostavnije rečeno – šema pastelnih boja vam dozvoljava da budete kreativni. Možete koristiti gomilu različitih predmeta za kupanje u različitim pastelnim bojama i biti sigurni da će uvijek izgledati sjajno. Pastel donosi svjetlost i sreću ovom dijelu doma – svaki dan ćete početi sa osmjehom kada se vaša jutarnja rutina odvija u jednom tako maštovitom prostoru.

 

Obično varijacija svake boje u različitim nijansama ima drugačiji nivo stvaranja specifičnog izgleda i reflektovanja različite energije u prostoriji. Da biste imali živahan, ali ne previše dinamičan ambijent, trebalo bi da izaberete upravo pastelnu paletu boja. Pastelne boje jednostavno zrače svjetlijom, prirodnijom i bogatijom energijom.

 

Pastelne boje bi trebalo da budu odličan izbor za sve one koji žele “otvorenije” kupatilo sa prirodnim dodirom i više svjetline.