Kućno hemijsko čišćenje odjeće

Dvije najpoznatije kompanije u svijetu za pranje veša, “P & G” i “Whirlpool”, udružile su svoje snage i umijeće i stvorile revolucionarni aparat “Swash”.

Ovaj novi revolucionarni dizajn će ispeglati odjeću, povratiti izgubljeni sjaj poslije habanja i sačuvati je, za samo deset minuta s pritiskom na dugme.

“Swash” sistem razvijen je da se uklopi u životni prostor, kao što su spavaće sobe ili ormari. On omogućava korisnicima da smanje ili eliminišu peglanje, uštede na hemijskom čišćenju i bolje njeguju odjeću koja obično zahtijeva visok nivo održavanja.

Proizvod je rezultat komplikovanog procesa istraživanja i zadovoljava zahtjeve savremenog načina života.

“Razgovarali smo s hiljadama ljudi tokom godina, koji su nam rekli da žude za boljim načinom održavanja odjeće, između novca i hemijskog čišćenja. Do danas nije bilo efikasnog rješenja. Oduševljeni smo što možemo predstaviti ‘Swash’, koji je upravo to i nešto više”, rekao je Charles Pierce, predsjednik “P & G” firme.

Sistem se priključuje direktno u standardnu zidnu utičnici i ne zahtijeva vodu, vodovodne instalacije, cijevi, ventile ili profesionalnu instalaciju.

 swash-light-side-open+rhinestone-top_v5-s_300dpi
SWASH by P&G and Whirlpool