Uz emisiju Dom info do ideje za uređenje doma (FOTO, VIDEO)

Sedma epizoda emisije Dom info krenula je sa emitovanjem, a u ovomjesečnoj epizodi gledaoci imaju priliku da saznaju mnogo korisnih informacija iz oblasti uređenja enterijera i eksterijera.

S obzirom na to da je trenutno vrijeme praznika, odmora, svaki slobodan trenutak trudimo se da provedemo u krugu porodice. Restoran Stara Ada je mjesto u kojem ćete uživati kako u ukusnoj hrani, tako i u jedinstvenom ambijentu. Ekipa emisije Dom info posjetila je ovaj restoran i za sve gledaoce donijela njihovu ponudu.

Koje novitete nudi salon namještaja Loft, koje su mogućnosti korištenja prirodnog kamena u uređenju doma, kroz koji put kamen prolazi od ležišta do finalnih proizvoda koji krase brojne objekte i domaćinstva, samo su neke od tema ovomjesečne emisije.

Sportski centar Borik ove godine proslavlja 50 godina postojanja čemu je posvećena i izložba u Muzeju sporta. Ekipa emisije posjetila je ovu izložbu odakle donosi više informacija.

Takođe u ovoj epizodi imate priliku da pogledate i djelić atmosfere iz restorana Provence, gdje je organizovano druženje za sve ljubitelje specijaliteta poznatog kuvara i vlasnika restorana, Dragana Šljivića.

Emisije o uređenju doma, renoviranju enterijera, pronalaženju nekretnina hit su kod publike, a teme kojima se Dom info bavi pružaju gledaocima brojne korisne informacije i ideje kada je u pitanju ova oblast.

Potražite ideje i inspiraciju za uređenje vašeg doma uz emisiju Dom info. Pored emitovanja na brojnim TV stanicama u BiH, emisiju možete pogledati i na YouTube kanalu Dom info.

Svoje komentare, prijedloge, pitanja možete slati na mail adresu portala “Dom info”, kao i na zvanične profile na društvenim mrežama (Fejsbuk, Instagram, Tviter).