Krevet koji obećava savršen san

Italijanska kompanija Hi-Interiors definisala je odvojeni segment za sebe svojim zabavnim krevetima…

Foto: Hi-Interiors

Zapravo, oni kreiraju pametne krevete koji u sebi kombinuju moderni dizajn i najnoviju tehnologiju, kako bi promovisali wellness, zabavu i zdravlje na mjestu na kom spavamo. Kompanija je predstavila drugu generaciju svog HiBed kreveta sa izobiljem zabavnih pogodnosti, što je posebno relevantno u eri korone, gde smo i dalje, manje-više, vezani za svoje domove.

HiAm je krevet sa četiri stuba koji je osmislio italijanski arhitekta i dizajner, Fabio Vinela, sa idejom aktiviranja fiziološkog dobrostanja kroz opuštanje. Opremljen je ambijentalnom rasvjetom i svjetlima za čitanje, audio sistemom, ekranom od 70 inča i 4K projektorom, koji će vam pružiti nenadmašnu zabavu u krevetu.

Tu su takođe i motorizovane baze kreveta, programirane za masaže, kao i difuzor mirisa, koji će dodatno poboljšati vaše okruženje. Ono što je posebno interesantno, sve ove opcije se mogu aktivirati putem prateće iOS aplikacije.Ovaj novi krevet takođe igra ulogu trenera za san, zahvaljujući svojim ugrađenim IoT senzorima. Krevet sakuplja podatke o vašem snu i okruženju, detektujući bilo koje ambijentalne zvuke koji bi mogli poremetiti vaš san, uz pronalaženje idealne temperature, koja će vam pomoći da postignete optimalni odmor.HiAm dizajn je baziran na laganosti i versatilnosti, pa tako nudi brojne izbore finiša i tehničkih sposobnosti, predstavljajući se kao čaura za super bogate. Njegova cijena kreće se između 25.000 i 35.000 evra, u zavisnosti od odabrane konfiguracije.

HOMECRUX