Dizajnerski kreveti za vaše mace

Na tržištu je dostupno nekoliko vrsta namještaja za kućne ljubimce , što olakšava pronalaženje odgovarajućeg koji će se uklopiti u vaš dom. Samo trebate potrošiti neko vrijeme na pretraživanje, usporedbu, a zatim i odabir one koja odgovara vašim potrebama. Od tkanine do kartona i drveta, postoji mnogo različitih vrsta i sorti, ali odluka uglavnom ovisi o dizajnu i veličini vaše mačke.

 

 

Vjeruje se da posebno kreveti za mačke imaju nasumičan i neprivlačan dizajn, ali to možda nije uvijek tačno. Dizajneri iz cijelog svijeta osmišljavaju lijepe i funkcionalne krevete za mačke koje ćete voljeti i vi i vaša maca. Dizajnerski kreveti za mačke ne samo da osiguravaju ugodno okruženje za vaše mačke, već se i savršeno integriraju u moderan dom.

 

1. Bambusov krevet za mačke od Dandy Cat

Napravljen od savijene šperploče, Covo Cat Lounge dizajnirala je Uta Cossmann za MiaCaru. Stvara udoban zaštićen prostor za mačke da se sklupčaju i spavaju, dok ga njegov upečatljiv kružni oblik čini savršenim za roditelje mačaka koji paze na dizajn. Posebno osmišljen jastuk od pjene koristi se za osiguravanje optimalne udobnosti u unutrašnjosti.

 

Foto: Make them Roar

 

Foto: Make them Roar

 

2.Covo Cat Lounge od  MiaCara

Napravljen od savijene šperploče, Covo Cat Lounge dizajnirala je Uta Cossmann za MiaCaru. Stvara udoban zaštićen prostor za mačke da se sklupčaju i spavaju, dok ga njegov upečatljiv kružni oblik čini savršenim za roditelje mačaka koji paze na dizajn. Posebno osmišljen jastuk od pjene koristi se za osiguravanje optimalne udobnosti u unutrašnjosti.

 

Foto: MiaCara

 

 

3. Aspen Samozagrijavajući krevet za mačke od Petmate

Ovaj pravokutni krevet za mačke sadrži Mylar unutarnji sloj koji odražava toplinu tijela kućnog ljubimca kako bi pružio udobnost i toplinu bez upotrebe električne energije. S druge strane, vanjski dio kreveta izrađen je od plišanog baršuna, a površina za spavanje prekrivena je mekom, umjetno janjećom vunom. Njegova neklizajuća donja strana savršena je za podove od pločica i tvrdog drva. Dostupan je u različitim veličinama.

 

 

Foto: Amazon

 

 

4. Čokoladni ljubimac od ratana Cox & Cox

Dizajniran poput stolice sa čahurom, uparen sa udobnim jastukom, idealan je za mačke da zadrijemaju, a također je odličan za dodavanje prirodne esencije životnom prostoru. Pogodan je za mačke, pa čak i male pse. Za razliku od ostalih komada namještaja za mačke koji imaju glomazan izgled, ovaj će dodati vrijednost životnom prostoru.

 

Foto: Cox & Cox

 

 

5. Hepper Pod Krevet

Hepper Pod Krevet dizajniran je za optimalnu udobnost, a pritom i estetski ugodan. Sa bijelim nogama u obliku ukosnice i tkaninom sive boje, ovaj krevet za mačke ostavlja dojam kuka. Gumeni jastučići protiv klizanja ispod svake noge osiguravaju stabilnost.

 

Foto: The green head

 

6. Krevet za mačke LURVIG kompanije IKEA

Dizajnirana od Inme Bermudez, ovaj krevet za mačke od poliesterske tkanine sa punjenjem od poliuretanske pjene može se pohvaliti skandinavskim dizajnom. Može se graditi na različite načine-kao ugodna kuća s malim otvorom ili poput mekog kreveta sa stranicama i visokim naslonom ili čak kao udoban kutak sa srednje visokim zidovima. Uklonjivi poklopac čini čišćenje bez napora.

 

 

Foto: Ikea

 

7. Meyou Paris povišeni krevet za mačke

Meyou Paris nudi savremeni namještaj za mačke. Ovaj dizajnerski krevet za mačke jedan je od njihovih najprodavanijih proizvoda koji je osmišljen kako bi mačkama pružio ugodno mjesto za gledanje u zatvorenom prostoru. Napravljen od 100 posto čistog vunenog filca, podignut je 30 cm od zemlje na drvenim nogama, što omogućava mački da posmatra svoju okolinu iz povišenog položaja. Krevet za mačke dostupan je u tri prekrasne boje.

 

Foto: Meyou Paris

 

8. Krevet za mačke sa grijanjem od kompanije K&H Pet Products

Jedinstveno oblikovan krevet za mačke s vanjskom robusnom tkaninom  biti će posvećena pećina za vaše mačke. Unutrašnjost plišane likre dostupna je kroz veliki otvor. Dolazi s integriranim izmjenjivim grijačem od 4 vata i polifilnim jastukom za udobnost.

 

Foto: Amazon

 

9.Rondo Cat Tree od Pet Interiors-a

Ako želite mačku počastiti luksuznim stanom, krevet za mačke Rondo savršena je opcija. Smješten na metalnom postolju, elegantno stoji u svakom domu. Također, to je udoban brlog za mačke s pamučno kukičanim prostorom za spavanje i mekanim jastukom. Stalak za krevet se može prilagoditi tako da bude veličina koja odgovara vašem ljubimcu.

 

Foto: Pet interiors

 

10. Kyali Square krevet za mačke

Ovaj krevet za mačke napravljen od prirodnog drveta sa sivim jastucima elegantan je kutak za vašu mačku. Zahvaljujući svom elegantnom dizajnu, odlično se uklapa u svaki interijer doma. Na krovu se nalazi odjeljak za spavanje i otvorena paluba, što ga čini još razigranijim. Dolazi sa uklonjivim okvirom i perivim navlakama.

 

Foto: Made

 

11.Moderni drveni krevet za mačke wellcomeTOshop

Double Geobed je udoban, elegantan i spreman za montažu modul za spavanje za našeg mačjeg prijatelja. Napravljen je od prirodnog borovog drveta sa završnom bojom i voskom na vodenoj osnovi, a opremljen je ovčijim ili umjetnim krznom. Ima dovoljno prostora za smještaj svih pasmina mačaka i malih pasa. Različiti izbori boja omogućuju korisniku da ga uskladi sa svojim stilom interijera.

 

Foto: wellcomeTOshop/Etsy

 

12. Elevele filcani krevet za mačke

Napravljen od 100 % vune, ovaj ručno izrađen krevet za mačke bit će toplo i ugodno prebivalište za vašu voljenu mačku. Postoje dvije ručke za udobno nošenje kreveta. Možete birati između različitih veličina i boja prema vašim potrebama. Unutrašnji pamučni jastučić i periva koja se može ukloniti i peri čine ga ugodnim prostorom.

 

Foto: Elevele/Etsy

 

 

13. Double Geobed od

Double Geobed je udoban, elegantan i spreman za montažu modul za spavanje za našeg mačijeg prijatelja. Napravljen je od prirodnog borovog drveta sa završnom bojom i voskom na vodenoj osnovi, a opremljen je ovčijim ili umjetnim krznom. Ima dovoljno prostora za smještaj svih pasmina mačaka i malih pasa. Različiti izbori boja omogućuju korisniku da ga uskladi sa svojim stilom interijera.

 

Foto: wellcomeTOshop/Etsy

14. Spaceship Cat Bed od Myzoo Studio

Jeste li ljubitelj svemira i želite svemirski brod za svoju mačku, Myzoo Studio vas pokriva. Ovaj krevet ima transparentan akril prozor koji omogućava da mačka gleda okolinu dok udobno i sigurno odmara unutra. Dostupan je u samostojećoj verziji ili na zidnoj verziji.

 

Foto: Myzoo Studio

 

15. Prekriveni krevet za mačke od The Cat Ball

To je šesterokutni krevet za mačke s dva otvora različitih veličina. Izrađen od pamučne tkanine za šivanje, stvara fleksibilan, topao i udoban krevet za mačke i dodaje ukras vašem domu. Birajte između različitih boja i ponesite kući onu koja pristaje uz vaš interijer.

 

Foto: Etsy

 

16. Sherpa Moccasin krevet za mačke od NappingJoJo

Ovaj okrugli krevet bit će minimalistički dodatak savremenom ili čak tradicionalnom životnom prostoru. 100 -postotna konstrukcija od mekane vune čini je ugodnom za mačke, a istovremeno je i atraktivan ukras za kutak u vašoj kući. Dostupan je u različitim veličinama i nijansama sive.

 

Foto: NappingJoJo/Etsy

 

17. Krevet za mačke od prirodne vune kompanije CommeDesMoutons

Ovaj okrugli krevet bit će minimalistički dodatak suvremenom ili čak tradicionalnom životnom prostoru. 100 -postotna konstrukcija od mekane vune čini je ugodnom za mačke, a istovremeno je i atraktivan ukras za kutak u vašoj kući. Dostupan je u različitim veličinama i nijansama sive.

 

Foto: CommeDesMoutons/Etsy

 

18. Kikko + Lulu namještaj iz Labbvenna

Omiljena poljska marka kućnih ljubimaca Labbvenn lansirala je dva nova dizajna za omiljene mačiće u vašem životu. Napravljen je od visokokvalitetnog jasenovog drveta, a ispod ima prošivenu viseću mrežu za mačku kako bi drijemala ili gledala.

 

 

19. Oster krevet za mačke na prozorima

Nemate prostora za smještaj mačjeg kreveta u svom malom stanu? Nabavite ovaj salon za mačke na prozoru kako biste ispunili potrebe vaših mačaka da se opuste i sunčaju. Može izdržati do 50 funti i ima ojačani plastični okvir i uklonjivu presvlaku od poliestera u oksfordskom stilu za čišćenje bez napora.

 

Foto: Amazon

 

20. Krevet za mačke Iron Throne od MadeForPets

Dobar primjer kreativnog namještaja za mačke, ovaj krevet za mačke Iron Throne MadeForPets mogao bi biti savršen za ljubitelje GoT -a u vama. Napravljen je od mekane pjenaste gume i presvučen je mekim tekstilom. To će podjednako utješiti vašu mačku i započeti razgovor. Tron je dugačak 24 inča, širok 17 inča i visok 31 inč i teži oko pet kilograma.

 

Foto: MadeForPets/Etsy

 

homecrux.com