Klinci Mariah Carey imaju sobu koja je san svakog djeteta

mariah carey djeca

Pjevačica Mariah Carey, osim po fenomenalnom glasu, poznata je i kao prava, razmažena diva kojoj skandali i scene nisu nepoznanica.

Pjevačica ima šestogodišnje blizance, sina Moroccana i kćerku Monroe koji bi, sudeći prema stilu života, mogli naslijediti majčin karakter.

Njen bivši muž, Nick Cannon, objavio je na Instagramu slike koje pokazuju da klinci u kući imaju sopstvenu „prodavnicu slatkiša“!
 

While Monroe had other plans in the Cannon Candy Shop!!!

A photo posted by LORD NCREDIBLE ALMIGHTY IkeT (@nickcannon) on


Klinci slavnih roditelja tako imaju prostoriju u koju ušetaju i izaberu nešto kad im se jede slatko. San svakog djeteta, a ne sumnjamo i nekih odraslih osoba.

This room is the reason for all the hyper-activity!!! Patiently waiting for the Sugar Crash!!! A photo posted by LORD NCREDIBLE ALMIGHTY IkeT (@nickcannon) on

Takođe, Cannon je otkrio kako se djeca sjajno zabavljaju u kući, a kako i ne bi kad u dnevnoj sobi imaju „bazen“ od plastičnih loptica, a prije Božića svaku noć su kitili po jednu jelku-svako veče u drugoj prostoriji kuće.
 

A quick dip in the ball pit before bed!!!

A photo posted by LORD NCREDIBLE ALMIGHTY IkeT (@nickcannon) on

Another Tree down!!! We decorating a different one every night in every room until Christmas!! #Cannons A photo posted by LORD NCREDIBLE ALMIGHTY IkeT (@nickcannon) on