Italijanka pretvorila kombi u kuću i putuje svijetom

Marina Piro u avanture otkrivanja novih predjela ne odlazi autobosom, avionom, vozom, biciklom ili stopom, već improvizovanim kombijem koji je podredila kako svojim, tako i potrebama njenog ljubimca.

Marina je Italijanka koja živi u Velikoj Britaniji, a svijetom putuje kombijem kojem tepa Pem, a društvo joj pravi labrador Odi.

marina piro pas kombi

kombi marina piro 2

Na “renoviranje” Pem, koja je zapravo reno kangoo iz 2001. godine, potrošila je 500 funti i za dva mjeseca pretvorila ga u kuhinju i dnevnu sobu.

kombi

kombi 2

kombi dom

Priznaje da njen izum nije savršen, ali “služi svrsi” pa se vlasnica ne žali.

“Putovaću koliko god budem mogla”, kaže Marina. “Bilo da idem Pem ili nekim drugim prevoznim sredstvom, moj plan je da posjetim što više mjesta i da ih što bolje upoznam”, dodaje.

marina piro

pam kombi

dom kombi

Marina vodi blog i Instagram profil i tako bilježi sve ono što na putovanjima doživi. Kaže da joj nije namjera da ljudima pokaže da je “kul” već da ohrabri žene.

“Smatram da je svačiji životni stil “kul” bilo da odaberete da putujete, ili da budete domaćica i majka ili da odaberete karijeru u finansijama”, rekla je Marina.

“Željela sam da blogom pokažem ženama da mogu da pretvore kombi u šta požele nebitno koliko su same, nesposobne ili neuke. Mnoge mi kažu da žele da budu kao ja, ali da nisu dovoljno hrabre da slijede svoje snove. E, pa mislim da više nemaju izgovore!”, dodaje ova zanimljiva Italijanka.

girl-restores-van-travels-with-dog-marina-piro-59

marina piro 3

 

kampovanje pas

cdm.me