Kako su poznati okitili dom pred Novu godinu

Praznično raspoloženje uveliko je u toku, a poznate ličnosti su se potrudile da svoj dom ukrase na što ljepši način.

Domovi naših poznatih ličnosti zasijali su u prazničnom duhu, a nema sumnje da su se i te kako potrudili da njihove jelke izgledaju što glamuroznije.

Instagram profili naših poznatih ličnosti puni su novogodišnjih slika koji sa zadovoljstvom objavljuju slike svoje ukrašene jelke.

 

Pevačica Marija Šerifović se potrudila da ukrasi svoju novogodišnju jelku ne samo standardnim ornamentima već i plišanim medvjedima.

Foto: Instagram/serifovic

Ona je prije nekoliko dana najavila i da će obradovati jednog od svojih obožavatelja tako što će mu za novogodišnje praznike pokloniti svoju jelku. Marija je ovu vijest objavila u svom Jutjub vlogu, u kome je otkrila koji su uslovi za učešće u ovoj nagradnoj igri. „Jelka će otići u nečiji dom samo pod uslovom da bude okićena tokom čitave godine u vašem domu. Morate da mi date ime, prezime, adresu stanovanja i sve ostalo da bih ja mogla s vremena na vreme da moju jelku posetim. Morate da mi napišete zašto želite ovu jelku i zašto sam ja za vas sega mega car“, našalila se Marija.

 

 

Manekenka Sofija Milošević se svake godine potrudi da unese praznični duh u svoj dom. Ona je trenutno u drugom stanju, a dok čeka drugo dete sa izabranikom Lukom Jovićem, uživa u novogodišnjem rapsoloženju.

„Opet je ono doba godine. Obožavam ovaj period i ukrašavanje jelke, kao i euforiju koja ide sa svim ovim aktivnostima“, napisala je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

 

Jelena Karleuša je poznata po tome da svake godine uloži veliki trud kako bi njen dom izgledao temeljno ukrašen oko novogodišnjih praznika.

Pjevačica je nedavno objavila video kojim je pokazala djelić atmosfere u svojoj kući, a očigledno je da akcenat nije stavila samo na novogodišnju jelku, već je pažnju posvetila skoro svakom kutku u domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

 

 

Helena Topalović, nasljednica Milana Topalovića Topalka, prazničnoj euforiji se prepustila još u novembru.

Ona je tada objavila fotografiju na kojoj je pozirala ispred svoje novogodišnje jelke.

 

 

Pjevačica Maja Berović uživa u trudnoći, a sada je raznježila pratioce na Instagramu novom fotografijom na kojoj je trudnički stomak u prvom planu. Maja je pozirala pored novogodišnje jelke u svom raskošnom domu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

 

Vesna Đogani je krajem novembra objavila video na Tik Toku u kojem se u pozadini vidi jelka koja se savršeno uklapa u njen dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vesna Djogani (@djoganivesna)

Olja Crnogorac je na Instagramu objavila kratki video u kome je pokazala svoj predivni dom u prazničnoj atmosferi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by olja crnogorac (@montenegrina_o)