Iznajmljuje se vila s veličanstvenim pogledom u kojoj je živio Karl Lagerfeld

Vila “La Vigie” jedna je od najprestižnijih na Azurnoj obali zahvaljujući svojoj istoriji, arhitekturi i jedinstvenoj lokaciji. Između ostalog, bila je dom slavnog dizajnera Karla Lagerfelda više od deset godina, a sada je prvi put otvorena za javnost uz mogućnost unajmljivanja.

Izgrađena je davne 1902. godine i jedna je od najljepših rezidencija na tom području. Smještena je na istom rtu kao plaža Monte Carlo i ima veličanstven panoramski pogled na Mediteran, Kneževinu Monako i uvalu Roquebrune-Cap-Martin.

Vila je trospratna i ima 600 metara kvadratnih prostora. Sastoji se od šest spavaćih soba, četiri kupatila i velike terase s panoramskim pogledom i jacuzzijem. Vila je elegantno namještena, a mramorni visoki stupovi daju joj šik izgled.

U prizemlju se nalazi ulazna dvorana s veličanstvenim stubištem koje vodi do gornjih etaža. Iz ulazne dvorane ulazite u dnevnu sobu koja vodi do trpezarije i velike dnevne sobe s terasom. U prizemlju se takođe nalazi soba za bilijar, biblioteka, kao i moderna kuhinja opremljena najnovijim kuhinjskim aparatima.

Na prvom i drugom spratu smještene su sobe koje imaju vlastita kupatila, garderobe i privatni studio.

La-Vigie-4 La-Vigie-7 La-Vigie-10 La-Vigie-13 La-Vigie-14 La-Vigie-15 La-Vigie-16 La-Vigie-18 La-Vigie-20 La-Vigie-22 !     VIGI02 !     VIGI05  Vio28aVio26K

klix.ba