Ideje za luksuznu dekoraciju doma

Da bi jedna kuća ili stan postali vaš dom, u kom se osećate prijatno, sigurno, bezbedno i “kod kuće”, morate mu dati određenu dozu ličnosti…

Bez obzira na površinu vašeg stana ili kuće, konfiguraciju i raspored prostorija, njihov broj i dimenzije, činjenica je da se ne možete osećati dobro u okruženju koje nije u skladu sa vašim stilom i željama. Da li ste, onda kada ste prvi put zakoračili u enterijer vašeg stana ili kuće odmah znali koje boje zidova želite da vidite, gde ćete smestiti svoju kolekciju knjiga, omiljenu fotelju za čitanje ili porodične fotografije? Ako jeste, onda vam je definitivno jasno i očigledno, na koji način dekoracija može promeniti ambijent jednog prostora.

Kao i u svim drugim domenima našeg života, trendovi vladaju i svetom dekoracije, namećući nam popularne boje, dezene, materijale i teksture, smenjujući se iz sezone u sezonu. Nakon neobične 2020.godine, 2021. će očekivano biti otvorenija i opuštenija, ispunjena radošću, dekadencijom, proslavama i zabavama. Zašto onda vaš dom ne bi odisao upravo tim vrednostima?

Iako luksuzna dekoracija nije nešto što je baš pristupačno, zagovornici uglađenog stila kažu da je ona savršeno vredna ulaganja jer će biti dugotrajna, zadržavajući svoju lepotu i tokom godina koje će tek doći. Ipak, čak i ako kupite najskuplje komade dostupne na tržištu, njihova lepota će izbledeti ukoliko ih ne kombinujete na pravi način. U našoj galeriji možete videti glavne trendove koji će obeležiti godinu koju smo tek započeli.

(Luxlife.rs)