I vješalice mogu biti moderan i dekorativan dodatak

Zima je pred nama a već uveliko nosimo odjeću dugih rukava, jakne, kapute…

Shodno tome, treba da imamo mjesto za odlaganje ovih komada garderobe, kišobrana i ostalih asesoara. Potrebne su nam komforne vješalice, a ukoliko ne posjedujete jedan ili želite da zamijenite stare, evo noviteta što se tiče ovih proizvoda.

Pored samostojećih vješalica koje se fiksiraju na zidove, tu su sada zanimljivije opcije modela koji se fiksiraju na plafone.

Ako je prostor u koju treba da stavite vješalicu mali, ili samo želite nešto drugačije, plafonske vješalice bi mogle da budu zanimljiv izbor.

Okačite tradicionalne nosače garderobe na svoj plafon kako biste dobili praktičnu opciju, idealnu za mala predsoblja i stanove. Kupite kreativne i moderne vješalice od kanopaca i postavite ih da vise sa plafona.

Moderne zidne vješalice

Ako ste ipak za standarnu – zidnu varijantu, modernih opcija ima jako mnogo. Čak i ako su krajnje jednostavne mogu izgledati zanimljivije. Takav primjer su vješalice u obliku tačaka koje se odvojeno montiraju, tako da sami možete odrediti broj i visinu montiranja.

Takođe, popularna opcija su i kukice koje se izvlače prilikom korištenja, a kada se ne koriste vrate se u prvobitan položaj i izgledaju kao drveni panel na zidu.

 

Ako hoćete što praktičnuju varijantu, iznad vješalica postavite policu koja će vam dobro doći za odlaganje stvari.

Još ideja pogledajte u fotogaleriji.