Bijela novogodišnja drvca su alternativni trend koji preuzima svečanu sezonu

U godini u kojoj zelena prevladava u svim dijelovima doma, tražimo alternativnu boju u našim božićnim drvcima.

Da, stručnjaci za dizajn interijera primijetili su nostalgični zaokret na svečanim elementima jer bi bijela drvca trebala biti jedan od najvećih trendova novogodišnjih drvca u ovom trenutku. Ali jeste li spremni za promjenu?

 

Evocirajući čistoću i čistoću uz samopouzdanje i sofisticiranost, bijela je predivno svestrana boja za prazničnu sezonu. Ovdje dizajneri raspravljaju o tome je li ovaj hrabar trend samo prolazna moda ili su bijele novogodišnje jelke tu da ostanu.

 

Nedavno istraživanje* otkrilo je da su bijela drvca najpopularnija ideja božićnog ukrasa godine – nakon ukupno 2.566.517 pojavljivanja na Pinterestu, Instagramu i TikToku. Ali zašto su ove godine traženi?

Prema Dani Taylor, produkt i kreativni direktor u Cox & Coxu , privlačnost dolazi iz njegove svestranosti.

‘Bijelo drvo je savršeno prazno platno za vaš novogodišnji izgled, bilo da odaberete boho atmosferu s neutralnim kuglicama i pampas travama, ili svijetlo i razigrano s rumenim kuglicama i puno svjetala’, kaže ona. Zapamtite, tekstura u dizajnu interijera je od vitalnog značaja, posebno ako želite izbjeći oštru ili kliničku estetiku ove sezone. Jednostavno, bez teksture, bijeli dekor će pasti ravno. Ključno je sagledati prostoriju kao cjelinu i spojiti prostor s miješanim materijalima za živost i toplinu.

 

Prema Dani Taylor, produkt i kreativni direktor u Cox & Coxu , privlačnost dolazi iz njegove svestranosti. ‘Bijelo drvo je savršeno prazno platno za vaš novogodišnji izgled, bilo da odaberete boho atmosferu s neutralnim kuglicama i pampas travama, ili svijetlo i razigrano s rumenim kuglicama i puno svjetala’, kaže ona. Zapamtite, tekstura u dizajnu interijera je od vitalnog značaja, posebno ako želite izbjeći oštru ili kliničku estetiku ove sezone. Jednostavno, bez teksture, bijeli dekor će pasti ravno. Ključno je sagledati prostoriju kao cjelinu i spojiti prostor s miješanim materijalima za živost i toplinu.

 

homesandgardens