Da li je ovo savršena stolica za vas

Želja za savršenom kancelarijskom stolicom je nešto što neke ljude prati kroz čitav radni vijek. “Steelcase” brand je osmislio stolicu koja ide u korak sa savremenim dizajnom kancelarije.

Stolica je idealna za sobe za sastanke ili za genijalne ideje u kuhinji. Prema riječima investitora, potpuno je prilagodljiva i ergonomski dizajnirana. Stolica ima ručicu na lijevoj strani, omogućavajući višestruka podešavanja visine.

Ostale karakteristike dizajna uključuju specijalnu zamisao kako bi se omogućila fleksibilnost i podrška sjedala, nasloni za ruke koji ne ometaju uvlačenje ispod stola, kada vam je to potrebno.

Proizvod je dostupan u dvije visine – standard i visoka stolica. U ponudi se nalazi sedam boja, u rasponu od svijetle crvene i plave do tradicionalnih, kao što su siva i crna.

Korisnik se može odlučiti za dodatak isprskane boje s različitim opcijama jastuka, koji dodaju udobnost i poboljšavaju dizajn. Odrezani dio na naslonu stolice omogućuje da se boje obje strane vide u isto vrijeme, dajući zabavni element u svakoj prostoriji.

interijer-namjestaj-kreativna-uredska-stolica (1)

interijer-namjestaj-kreativna-uredska-stolica (3)

interijer-namjestaj-kreativna-uredska-stolica (6) interijer-namjestaj-kreativna-uredska-stolica (4)