Crne mat pločice za sofisticirane enterijere

Ako ste do sada mislili da je crna najprofinjeniji element kojim možete urediti svoj prostor, onda ste sigurno zaboravili da postoji još bolja verzija crne! Riječ je, naravno, o mat crnoj koja izgleda nevjerojatno na zidovima, u obliku metalnih detalja, namještaja, ali i keramičkih pločica koje su naš favorit i to ne samo za kupatilo nego i za kuhinju ili čak dnevni boravak!

Crne mat pločice u kombinaciji s crnim fugama stvaraju moderan i sofisticiran dojam, a skrivaju od pogleda moguću nečistoću, što nam dobro dođe na one dane kad zbog brojnih obaveza ne stižemo srediti svoj prostor.

Takve pločice možete kombinovati sa sjajnim bijelim keramičkim pločicama kako biste unijeli kontrast boja i tekstura u tradicionalno uređenje svog kupatila.

Klasične četvrtaste pločice u svojoj crnoj mat varijanti predstavljaju odličan izbor za kuhinjsku pozadinu koja će izgledati profinjeno i u trendu, bez obzira koju boju i materijal odaberite za kuhinjske elemente.

Odaberete li za svoje kupatilo sitnije, mozaik crne pločice možete se poigrati i njima prekriti jedan djelić zida oko toaleta kako biste ga dodatno istaknuli ili njima prekriti cijeli prostor tuša i time stvoriti vizualno atraktivan kutak s izražajnom teksturom.

Nemojte zaboraviti ni pravokutne pločice koje možete složiti u izvrsni uzorak riblje kosti koji možete upotrijebiti i na podu i na zidu, a izgledaće jednako upečatljivo.

(Apartment Therapy, jutarnji.hr)