BX Kamen – Za savršen dom, uljepšan djelićem prirode

Prirodni kamen zbog svojih karakteristika i lakog održavanja često se koristi kod uređenja enterijera i eksterijera. Ovaj materijal stambenom i poslovnom prostoru daje moderan izgled, a uz to pruža kvalitet i izdržljivost.

Riječ je o plemenitom, ali i praktičnom završnom materijalu, koji se lako prilagodi bilo kojem prostoru.

Ukoliko planirate renoviranje ili adaptaciju u narednom periodu preporuka dizajnera je prirodni kamen koji će vašem domu dati unikatni izgled i savršeno se uklopiti u bilo koji stil.

BX kamen” iz Jajca se već dugi niz godina bavi eksploatacijom prirodnog kamena. Kako kažu, rade sve po  želji klijenata, od kamenih zidnih ili podnih obloga, kamina, stepenica, prozorskih klupica, ograda, bazena, stolova, kuhinjskih ploča i slično. Pored zagarantovanog kvaliteta, “BX kamen” u vaš dom unosi toplinu i jedinstven osjećaj prirode.

Prirodni “BX kamen” je izuzetno cijenjen materijal zbog njegove trajnosti i izdržljivosti. Otporan je na sve vremenske uslove, a atraktivni prirodni dekori nadopunjuju stil mnogih kuća.

U svaki objekt “BX kamen” unosi nove ideje, nakon čega nastaje pravo umjetničko djelo, a što je starije, to je vrednije. Uz njihove ideje i znanje, imaćete savršeni dom, uljepšan djelićem prirode.

Svaka ploča “BX kamena” izrezana iz kamenog bloka je drugačija. Boje i uzorci kamena izuzetno su različiti. Često se koriste kao glavni dekorativni naglasak u određenoj prostoriji.

Ukoliko mislite da je došlo vrijeme za renoviranje vašeg doma, nema potrebe za razmišljanjem. Sa “BX kamenom” dobićete vrlo zanimljive kombinacije kojim ćete biti oduševljeni. Kontaktirajte ih telefonom na broj 063 943 981. Više informacija možete pronaći i na sajtu “BX kamen”, kao i na društvenim mrežama Fejsbuk i Tviter.

(A.M)