Boje zidova prema horoskopskom znaku

boje-prema-horoskopu

Ne možete odlučiti koju boju zidova izabrati? Ako imate naviku da čitate horoskop, pogledajte šta Elle Decor misli o najboljoj opciji kada je vaš znak u pitanju.

Jarac – Siva

Vrijedni, inteligentni i organizovani, jarčevi trebaju birati nijanse sive boje za svoj dom. Ova neutralna boja bezvremenski je izbor, a jarčevi će imati dovoljno strpljenja da izaberu nijansu koja će im odgovarati.

sivi zid

Vodolija – Narandžasta

Pomalo neobične, vodolije su obično umjetničke duše i trebaju boju koja izražava njihovu nekonvencionalnu i eklektičnu prirodu. Prijateljski su nastrojeni ali nezavisni, vide vrline u stvarima koje drugi izbjegavaju.Vedra narandžasta odlično se slaže uz njihov karakter.

narandzasti zid

Ribe – Plava

Maštovitim, osjetljivim i vrlo saosjećajnim ribama odgovara plava boja koja ima umirujuće dejstvo. Ribe često biraju tamnije nijanse plave, koje se stapaju sa enterijerom i ne odvlače pažnju.

plavi zid

Ovan – Ružičasta

Ružičasta boja nadopunjuje dinamičan i avanturistički duh pripadnika ovog znaka. Iako mnogi misle da je ovo boja za djecu, samouvjereni ovnovi baš kao i ova boja vladaju prostorom.

ruzicasti zid

Bik – Crna

Bikovima koji su velikodušni i čvrstih uvjerenja najbolje odgovara crna boja. Njihova naklonost prema modernom i luksuzu čini ih trendseterima koji će biti dovoljno hrabri da ovu dominantnu boju savršeno uklope u prostor.

crni zid

Blizanci –Žuta

Pravi društveni leptiri, živahni i maštoviti, blizanci treba da biraju žutu boju, veselu kao i njihov karaker. Takođe, žuta je fleskibilna boja, opcije za dekor u svim nijansama ove boje su beskrajne a vrlo će efektno osvježiti prostor.

zuti zid

Rak – Svijetlo plava

Slično Ribama, i rakovi su osjetljive duše koji trebaju mir i udobnost. Svijetlo plava ima umirujuću energiju koja im pomaže napuniti baterije i potiče na kreativnost.

svijetlo plavi zid

Lav – Ljubičasta

Društveni lavovi rođene su vođe kojima najbolje odgovara kraljevska boja – ljubičasta. Njihov stil i i pažnja koju privlače inspiracija su mnogima.

ljubicasti zid

Djevica – Bež

Inteligentne i intuitivne djevice treba da biraju bež boju, koja je praktična a ujedno i mudar izbor. Njihova analitična priroda sigurno će im pomoći da razlikuju dvadeset nijansi ove boje.

bez zidovi

Vaga – Zelena

Vage teže ravnoteži, skladu i stabilnosti u životu, pa im zelena boja koja unosi harmoniju treba biti izbor.

zeleni zid

Škorpion – Crvena

Inutitivni i strastveni, škorpioni sve što rade, rade srcem. Zbog toga se crvena slaže uz taj aspekt njihove ličnosti a odgovaraće im i u životnom prostoru.

crveni zid

Strijelac – Smeđa

Rođeni filozofi, poznati su po svojim dobro osmišljenim riječima mudrosti. Iako strijelčevi mogu biti energični, čokoladna smeđa nadopunjuje tu crtu njihove ličnosti.

smedji zid