Bijeli ukrasi: Najkraći put do bajkovitog ugođaja u domu

dekoracije bijele

U vrijeme praznika i svečanog dekorisanja riječ “pretjerivanje” ne postoji. Boje, ukrasi, lampice… niko vas neće osuđivati ako iznesete sve što imate.

Svako od nas želi da prazničnim ukrašavanjem unese veselje, radost i optimizam u svoj dom, ali ako želite da imate bajkoviti ugođaj u domu, preporučujemo dekoracije u jednoj boji – bijeloj!

Bijela boja simboliše zimu, snijeg i bajkovite priče, pa je logično da ona bude izbor i za kreiranje bajkovitog ambijenta.

Ako vam se čini da bi krajnji rezultat mogao biti dosadan i sterilan, nemojte da brinete. Mnoštvo sniježno bijelih ukrasa i detalja, uz neizostavne lampice, stvoriće ambijent koji će sve oduševiti.

Bijelu jelku danas nije nikakav problem naći, ali ako želite koristiti zelenu koju već imate, možete je poprskati bijelim sprejom.

Takođe, koristite bijele kuglice, vijence, perle, češere, grančice, umjetno krzno, bobice, lišće… ne morate se slijepo držati sniježno bijele boje, već unesite dinamiku uz srebrne i sjajne detalje, ali pokušajte koristiti lampice sa bijelom svjetlošću, one su svakako ljepše.

Takođe, koristite ukrase od papira, koje možete i sami napraviti.