BetteAir glazirana mini tuš kada od titanijumskog čelika

BETTE- Njemačka proizvodi arhitektonske proizvode za kupatila od 1952. godine. U posljednje vrijeme kompanija je lansirala prvu svjetsku pločicu za tuširanje od prirodnog glaziranog titanijum čelika. Dizajniran je tako da se neprimjetno integrira u pod kupaonice.

 

my-bette

 

my-bette

 

my-bette

 

my-bette

Dizajner  je Dominik Tesseraux. Ova inovativna mini tuš kada koristi ugradbeni odvod i rub od 10 mm za stvaranje čistog i sigurnog postolja za tuširanje.

Dizajner je objasnio: „Ideja iza BetteAira je da se površina tuša svede na ono što je potrebno. To znači da ništa nije suvišno.”

Tacna je završena sa BetteGlaze, premazom tankim kao oblatna koji ne samo da osigurava čist izgled već i izdržljivost. Visina BetteAir tuš pločice je smanjena kako bi se savršeno uklopila u nivo poda. Njegovi precizni uglovi takođe se savršeno uklapaju u mrežu pločica.

BetteAir je otporan na ogrebotine, neporozan je i trajno otporan na UV zračenje. Ova ostakljena mini tuš kada od titanijumskog čelika može se integrirati u bilo koji arhitektonski dizajn za besprijekoran izgled. Može se zalijepiti direktno na estrih kao obične pločice.

BetteAir ima što manje dizajna koji omogućava maksimalnu čistoću. Dostupan je u velikom izboru veličina i boja zajedno sa dodatnom opremom.