ASB Nautilus je prva potpuno staklena hidromasažna kada sa svjetlucavim LED diodama

Topla večernja kupka u hidromasažnoj kadi jedino je utočište za tijelo i bolove u srcu. Međutim, ako žudite za luksuznim životom bez gužve, ASB GlassFloor je lansirao prvu potpuno staklenu hidromasažnu kadu pod nazivom ASB Nautilus.

Slika: ASB GlassFloor

 

Slika: ASB GlassFloor

 

Slika: ASB GlassFloor

 

Slika: ASB GlassFloor

 

Prepun naprednih karakteristika i minimalističkog dizajna, ASB Nautilus je u potpunosti napravljen od staklenih i čeličnih panela koji se prirodno stapaju sa okolinom. Svih pet strana hidromasažne kade napravljeno je od sigurnosnog stakla koje je kristalno čisto i lako se čisti.

Najbolji dio je prisustvo LED svjetla koje je na podu bazena. Za razliku od drugih hidromasažnih kada napravljenih od plastike, ASB Nautilus nije samo bez plastike, već je i estetski ugodan sa LED diodama za efekat diskoteke tokom kupanja.

Savršeno prikladan za vaš vrt, terasu ili čak kupaonicu; ASB Nautilus dolazi opremljen sistemom grijanja otpornog na vodu i vanjski prostor. Postoje tri cijevi koje se lako pričvršćuju i koje se mogu spojiti za dovod vode i zraka u bazen.

ASB Nautilus je dostupan u tri verzije: Mk I, Mk II i Mk III. Mk i dolazi opremljen LED šinom širine 5 cm ispod poda, koja pomaže u postavljanju jakih akcenta u boji.

Druga verzija je postavljena na potpuno osvijetljeni pod koji još impresivnije naglašava efekte nijansi. Treća verzija, Mk III, pretvara cijelu staklenu ploču u puni LED ekran s multimedijalnim podom koji može prikazati personalizirani sadržaj, od porodičnih fotografija do podvodnih snimaka.

Osim istaknutih karakteristika, ASB Nautilus takođe uključuje stepenice, poklopac, moćnu jedinicu za grijanje i sistem filtera koji održava vodu čistom. Sve funkcije od topline i snage mjehurića do osvjetljenja u boji i prikazanog sadržaja mogu se kontrolisati putem aplikacije.

Ova zaista nevjerovatna spa sesija može biti na vašem pragu dostavljena kamionom za utvrdu i može se podesiti prema vašim zahtjevima visine. Nažalost, ASB Nautilus nema sjedišta, klupe, mlaznice ili naslone za glavu.