Tradicionalno prijateljstvo sa Đurđevdanskim festivalom

Već godinama unazad, kompanija m:tel njeguje iskreno prijateljstvo sa manifestacijom „Đurđevdanski festival dječije pjesme“ koji ove godine slavi svoj 25. rođendan.

Na konferenciji za medije, koja je ovim povodom održana 10. maja u Banjaluci, predstavljeni su učesnici ovogodišnjeg Festivala, njih 23. koji dolaze iz RS, BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Bugarske, Italije i Rusije i koji će 11. maja u Sportskoj dvorani “Borik” izvesti 16 odabranih kompozicija.

„Radeći društveno odgovorno, kompanija m:tel podržava mnoge kulturne projekte, a najsrećniji smo kada se družimo na najmlađima i ovakvim prijateljstvima uveseljavamo djecu. Sigurni smo da će i ove godine dvorana Borik biti puna ugodnih nota, sjajne atmosfere i iskrenih dječijih osmjeha koji su nam svima motiv da i dalje vrijedno radimo i podržavamo ovakve manifestacije“,  istakla je ovom prilikom Jelena Maksimović, portparol kompanije m:tel5.

Na održanoj konferenciji, predstavljen je i novi web sajt Đurđevdanskog festivala koji možete posjetiti na stranici http://djeca.rtrs.tv.