8 nejvjerovatnih kuća poznate pjevačice

Najpoznatija je po svojoj impresivnoj muzičkoj karijeri, međutim  sa osam nekretnina širom SAD-a Taylor Swift može da se pohvali da je pravi “magnat” među vlasnicima nekretnina. Ova 28-godišnja zvijezda prema izvještajima posjeduje 84 miliona dolara u nekretninama, od penthausa od 20 miliona dolara u Tribeci (New York) do velikih vila u Kaliforniji.

Ranč u Beverli Hilsu

Ovaj dom koji izgleda kao ranč karakteriše dizajnHolivuda iz 1950. godine, kada je izgrađen. Nalazi se u podnožju bujnih zelenih brda. Uprkos svojoj skromnoj fasadi, ranč sa četiri kupatila krase bijele tavanice, staklo od poda do plafona i vinski podrum sa kapacitetom od 1000 flaša.

Penthaus  u Tribeci

Taylor je 2014. kupila ne jedan, već dva susjedna penthausa u staroj zgradi u Tribeca, pretvorivši ih u jedan veliki dupleks koji ima ukupno 10 spavaćih soba i 10 kupatila, sobu za bilijar i nevjerovatne prostrane stepenice. Ono što je zanimljivost pri ovoj kupovini je prijašnji vlasnik. Naime, Taylor je kupila ove kuće od direktora filma “Lord of the Rings” Peter Jackson-a.

Gradska kuća

Samo tri godine nakon kupovine dva penthausa u Tribeci, Swift  kupuje i stogodišnju gradsku kuću odmah u susjedstvu. Dom opremljen luksuznim sadržajima, uključujući kućni bioskop, teretanu, apartman za goste i terasu, procjenjuje se na 12,5 miliona dolara.

Kuća na plaži u Rhode Island-u

Kuća na plaži površine 1080 kvadratnih metara nalazi se na najvišoj tački grada Rhode Islanda (Watch Hill) i služeći kao mjesto za njene zabave na kojima su zvanici najpoznatije manekenke, glumci, muzičari… Kuća sadrži sedam spavaćih soba, osam kamina, sjajan bazen i pogled na obale koji se protežu 700 metara, ova vila je jedna od njenih najimpresivnijih nekretnina.

Kuća u West Village-u

Ova kuća iz 1912. godine ima stari šarm praćen modernim dizajnom. Prostor ima pet spavaćih soba, sedam kupatila i masivni zatvoreni bazen. Luksuzne karakteristike uključuju dvostruke stropove, starinske pariske cigle i glamurozne lustere. Možda jedna od njenih najlepših kuća.

Vila na Beverli Hilsu

Swift je imala ukupno tri kuće u Los Anđelesu, iako je njena vila iz  1934. daleko najimpresivnija. Nju je kupila  od filmskog producenta Samuela Goldwyna 2015. godine. Nekretnina od  988 kvadratnih metara se trenutno obnavlja i pretvara u istorijski orijentir.

Stan u Nashville-u

Sa svojih  20 godina, Taylor Swift je debitovala na tržištu nekretnina, kupujući stan od 290 kvadratnih metara u rodnom Nashvilu. Penthaus u industrijskom stilu ima masivne prozore od poda do plafona i otvoreni koncept.

Kuća u Nashville-u u grčkom stilu

Uprkos  “jet-set” životu Taylor Swift je prilikom kupovine drugog stana u Nashville-u za oko zapelo nešto malo drugačije. Besprijekorno dizajnirani dom sa glavnom kućom veličine 504 kvadratnih metara, i gostinjskom kućom površine 180 kvadratnih metara, kompletno opremljenim svodnim plafonima, podgrađenim podovima i mermernim kaminima.