Aqua Voda – idealno rješenje za osvježenje organizma tokom cijelog dana

Voda igra jako važnu ulogu u gotovo svim tjelesnim funkcijama, pomaže da se toksične materije uklone iz organizma, a kožu čini hidriranom.

Kako bismo sačuvali zdravlje i živjeli život punim plućima neophodno je da unosimo dovoljne količine ove dragocjene tečnosti u naš organizam.

Aqua Voda je prirodna izvorska voda koja dolazi iz čiste netaknute prirode i nudi jedinstven okus osvježenja tokom cijelog dana, koju možete piti u neograničenim količinama.

ZIPA PHOTO/ Boro Zdrinja

Sa podnožja planine Motajice sa 120m dubine, Aqua Voda po svom kvalitetu i oligomineralnom sastavu spada u premium vode.

„Ph vrijednost Aqua Vode je od 7,5 do 7,7, što znači da je neutralna. S obzirom na to da vodu koju pakujemo deklarišemo kao prirodna izvorska voda, ona se kao takva ne smije tretirati nikakvim sredstvima, hemikalijama, niti bilo kakvim postupcima koji bi narušavali njen kvalitet i oligomineralni sastav, stoga mi u fabrici vodu pakujemo u njenom izvornom sastavu“, kazala je Nataša Marić, tehnolog u kompaniji „Aqua tim“.

Kontrola ispravnosti vode vrši se svakodnevno, a kvalitet Aqua Vode se može uporediti sa najkvalitetnijim vodama u regionu, što je potvrdila i EVROCERT sertifikacijska kuća dodijelivši im standarde kvaliteta ISO 9001 i HCCP standard.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

„Svakodnevno se radi šarža, na 300 galona uzimamo uzorak, a kada je u pitanju čašica, uzimamo od 10 do 20 čašica. Što se tiče leda, radi se mikrobiološka analiza. Radimo prisustvo na enterobakterije, stafilokoke grupe D i sulfaredukujuće klostridije, što je regulisano pravilnikom o prirodnim izvorskim vodama na nivou BiH. Takođe Republika Srpska ima svoj pravilnik iz 2019. godine o prirodnim izvorskim vodama“, kazala je Marić.

Aqua Voda ima jako dobar oligomineralni sastav koji je povoljan za konzumente.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

„Trenutno pratimo sadržaj natrijuma u prirodnoj izvorskoj vodi. Na zadnjem mjerenju u Institutu za zaštitu zdravlja je iznosio 6,5, što je daleko ispod granice koja je dozvoljena za sadržaj natrijuma“, istakla je Marić.

 „Aqua tim“ čini 17 zaposlenih, od čega je 12 u proizvodnji, a pet u upravi. Distribuciju, koja pokriva teritoriju čitave Bosne i Hercegovine, obavlja 18 ljudi.

„Pored direktne dostave, imamo poslovnice u Laktašima, Gradišci, Prijedoru i Tuzli, distributere u Brodu i Bijeljini, kao i nekoliko distributera širom BiH.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

 „Aqua tim“ trenutno ima postavljenih oko 6.300 aparata za vodu, dok prosječna godišnja prodaja iznosi preko 200.000 galona, što ovu kompaniju svrstava na prvo mjesto u Bosni i Hercegovini, kada je u pitanju prodaja vode u galonima.

Ono što je bitno napomenuti je da „Aqua tim“ vodu izvozi u zemlje regiona, ali i u EU.

„Vodu izvozimo u Srbiju i Crnu Goru, a takođe radimo i sa firmom „Aqua vita“ iz Austrije. Imamo zaista dobru i korektnu saradnju“, navode iz Aqua tima.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

Pored galona, relativno novi proizvod ove kompanije je voda u čašici, koja se može pronaći u preko 100 maloprodajnih objekata.

„Veliki uspjeh smo postigli sa čašicom Aqua Vode. Posebno smo ponosni što radimo za čarter letove Aerodrom ketering Srbije, tako da nam voda leti po čitavom svijetu, iz dubine od 120m na visinu od 10.000m“ ističu iz ove kompanije.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

„Aqua tim“ u svojoj ponudi ima i led, dostupan u pakovanjima od dva, pet i 10kg. Trenutno imaju preko 250 postavljenih frižidera po benzinskim pumpama, maloprodajnim objektima, velikim tržnim centrima, ali i ugostiteljskim objektima koje direktno snabdijevaju ledom.

„Iako je prošla godina bila katastrofalna za sve, mi smo krenuli u proizvonju i distribuciju leda. Na kraju trećeg kvartala prodaja leda je preko 200 tona, a do kraja godine očekujemo da ćemo preći 250 tona, što nas svrstava među lidere kada je u pitanju prodaja leda u BiH. Ono što je novina od ove godine je led u boji. U narednoj godini planiramo ozbiljnije da se posvetimo tome“, navodi iz Aqua tima.

Vijest koja će posebno obradovati kafoljupce. „Aqua tim“ je uvoznik za BiH kafe Miscela D'Oro u kapsulama.

Crna kafa koju većina od nas svakodnevno pije mješavina je više vrsta ove biljke. Iza jednostavnog naziva KAFA zapravo se krije mješavina dvije biljke iste botaničke grupe, ali različite vrste, poznate kao Arabike i Robusta.

Ljubiteljima kafe dostupni su kafa: Espresso intenso, Espresso cremoso i Espresso natura i kafe aparate koji su vrlo jednostavni i praktični za upotrebu. Aparat dobijete besplatno na korištenje uz kupovinu kafe.

ZIPA PHOTO/Boro Zdrinja

Kada su u pitanju ciljevi kompanije za naredni period iz „Aqua tima“ navode da će se potruditi da ostanu prepoznatljivi kako u BiH, tako i šire.

„Cilj nam je da nas ljudi prepoznaju po kvaliteti i da konzumiraju Aqua Vodu i naše proizvode prvenstveno zbog kvalitete“, poručuju iz ove kompanije.

Za sebe birajte najbolje, Aqua Voda je na dohvat ruke.

“Aqua tim” možete kontaktirati putem telefona na broj 080 05 01 05, a više informacija dostupno je i na njihovom sajtu www.aquatim.net.

(PR)