GUCCI predstavlja novu liniju zabavnog namještaja

Gucci želi da vam pomogne da svoju dnevnu sobu obučete tako raskošno kao što se sami oblačite.

Nova kolekcija pod nazivom Gucci Decor italijanske modne kuće donosi svoj jedinstven i živahan stil pravo iz garderobe u vaš dom.

Kao eklektična kolekcija predmeta kojima kupci mogu da oblače svoj enterijer, Gucci Decor nudi elemente koji omogućavaju prilagođavanje životnog prostora. Dok brend nudi proizvode za dom od 2017. godine, ova kolekcija je prva koja nudi svijeće u metalnim posudama sa poklopcima. U asortimanu ih ima četiri, svaka sa svojim mirisom, uz svijeće u porcelanskim i keramičkim posudama. U kolekciji postoje i keramičke tacne i kutije za sitnice koje prikazuju dizajne leptira i cvijeća. U međuvremenu, pribor za jelo uključuje kristalne čaše i pribor za jelo od srebra koji nosi prepoznatljive figure pčela i lavova brenda. Tu su i dva seta podmetača srebrnih tonova sa gravurama istorijskih dizajna kuće.

Ali, u kolekciji postoji više od samo sitnica za dekoraciju doma. U novoj kolekciji Gucci je predstavio retro tapete sa cvjetnim i geometrijskim printovima kao i luksuznu ćebad sa monogramom brenda Gucci koja su izrađena od kombinacije vune, svile i lana.

Tapacirane fotelje sa nogarama od bukve zaokružuju luksuznu Decor Gucci kolekciju. Mnoge imaju čupavu prednju stranu napravljenu od moire svile i poleđinu od pamučnog žakarda sa cvjetnim motivima. Metalik ukrasi i rese u zlatnim tonovima upotpunjuju izgled stolica koje su inspirisane 18. vijekom. Svaki komad je jedinstveni predmet umjetnosti, osmišljen da naglasi životni prostor prema sopstvenom ukusu, u skladu sa duhom samoizražavanja kuće.

Povodom lansiranja kolekcije predstavljena je kampanja koju je osmislio Alesandro Mikele, dok je fotograf i etnički direktor Maks Sidentopf stvorio bezbrižan pejzaž postavljajući nove Gucci Decor predmete u velikom zelenom vrtu.

Besprekorni oblici isklesani od živih ograda odražavaju se u komadima, dok bujna zelena pruža poetsku pozadinu iz koje se mogu pojaviti prirodne zanimljivosti koje se vide u samoj kolekciji.

Za dašak rakoši u svom domu, posetite Gucci.com da biste kupili komade iz nove kolekcije.