Ogledalo koje se aktivira glasom

Od kada je CES počeo, fokus je bio na poboljšanju korisničkog iskustva upoznavanjem kupaca sa modernom tehnologijom i gedžetima. Idemo ka pametnoj budućnosti, gde su televizori, slušalice ili satovi kontrolisani vještačkom inteligencijom, pa zašto ostaviti ogledalo kao izuzetak?

 

ICON.AI

 

ICON.AI

 

ICON.AI

 

ICON.AI, istaknuti proizvođač pametnih ogledala, predstavio je novo pametno ogledalo nazvano Sound Mirror na CES 2022. Sound Mirror dolazi kao akustično ogledalo koje se aktivira glasom. Možda smo ranije vidjeli mnoštvo ogledala u kupatilu u punoj veličini, ali hvalisanje pametnim zvučnikom sa elegantnim i minimalističkim dizajnom je nešto što ovo ogledalo čini jednim od najboljih koje smo vidjeli do sada.
Ogledalo je dostupno u dizajnu kruga ili potkovice sa četiri prilagođene opcije boja: zlatna, hromirana, mat crna i mat bela. Dizajnirano imajući na umu minimalizam, slično je tradicionalnom ogledalu koje se može držati u bilo kojoj prostoriji, ali je najpogodnije za kupatilo.

Prelazeći na tehnički dio, budući da je kompatibilno sa Bluetoothom i sadrži AI asistenta, ogledalo takođe emituje nekoliko podkasta, radio stanica i obavještava vas o vremenskim uslovima. Sound Mirror se povezuje sa Alexom i pušta zvuk koji ispunjava prostoriju.

Sound Mirror ima IPX6 ocjenu, što ga čini praktično vodootpornim tako da ne morate da brinete ako ga dodirujete mokrim rukama.