Zavirite u stan supermodela – Kako živi Bella Hadid

Bela Hadid, jedan od najuspešnijih modela svoje generacije, sa licem koje je izražajno i neponovljivo, traži novi dom u Njujorku…

Kao jedna od najpopularnijih IT devojaka na svijetu, Bela ostavlja bez daha svojim stilom, stavom i uspijehom, njegujući način života na kome joj mnogi zavide. Prije dvije godine, Bela je sebi kupila stan na Menhetnu, koji je oličenje elegancije u uglađenosti.

Iako je veći dio karantina zbog korona virusa provela na porodičnom ranču u Pensilvaniji sa svojom sestrom Điđi, model je zadržala svoj dom u gradu zbog poslovnih obaveza. Ipak, danas, ona želi da promijeni svoju adresu stanovanja. Kupviši ovaj stan 2019.godine, sada želi da ga proda za 3.000.000 dolara.

Stan u stilu lofta, koji mjeri 203 kvadrata, nalazi se u srcu Sohoa, posjeduje dvije spavaće sobe, dva kupatila, privatnu terasu, rasvjetu pravljenu po mjeri i ugradne garderobere. Okarakterisan neutralnim tonovima i drvenim površinama, stan odiše udobnošću i komforom, pozivajući vas da promijenite tempo svog života i uživate u svakom trenutku koji vam se pruža.

(Luxlife.rs)