Zavirite u novi dom Tobey Maguirea

Holivudski glumac Tobey Maguire, najpoznatiji po ulozi u filmu ‘Spiderman’, nakon rastave od supruge Jennifer Meyer kupio je novu kuću od 13 miliona dolara u luksuznom dijelu Los Angelesa – Brentwoodu.

Tobey Maguire je samački život odlučio započeti u novom domu, iako u svom vlasništvu ima nekoliko nekretnina na širem području Los Angelesa.

Glumac se počastio vilom od 13 miliona dolara koja se prostire na tri etaže, a okružena je velikim vrtom u kojem se nalazi bazen te je zaštićena zelenilom od znatiželjnih pogleda.

Uređena u modernom tradicionalnom stilu, kuća oduševljava ogromnim prozorima koji pružaju neometan pogled na zelenilo koje je okružuje.

Prekrasno uređena prostrana kuhinja dio je ogromnog otvorenog prostora u kojem se nalaze velika trpezarija i dnevni boravak koji krasi kamin, bogato opremljena biblioteka te galerija okupana prirodnim svjetlom. Kuća ima šest spavaćih soba i devet kupatila, a sve etaže povezane su liftom.

Čak je i podrum prepun svjetla, a u njemu se nalazi još jedna prostorija za odmor, bar, kinodvorana, teretana, prostorije za pranje veša i poslugu, vinoteka te prostor za odlaganje.

tobey-macguire-kuca-2 tobey-macguire-kuca-3 tobey-macguire-kuca-4 tobey-macguire-kuca-5 tobey-macguire-kuca-6 tobey-macguire-kuca-7 tobey-macguire-kuca-8 tobey-macguire-kuca-9 tobey-macguire-kuca-10 tobey-macguire-kuca-11 tobey-macguire-kuca-12 tobey-macguire-kuca-13 tobey-macguire-kuca

tportal.hr