Zavirite u luksuzni stan Keire Knightley

Luksuzni njujorški stan glumice Keire Knightley, koji se prostire na dvije etaže i 355 kvadratnih metara, prodat je za 6,4 miliona dolara.

Stan smješten u gradskoj četvrti Tribeca ima tri spavaće sobe i dva kupatila. U pojedinim dijelovima ovog dvoetažnog stana, visina plafona iznosi čak sedam metara, a posjeduje i uređeni vlastiti vrt od 84 kvadratna metra.

stan Keire Knightley

Za dodatnu raskoš tu je i spiralno stubište od lijevanog željeza, klizna vrata u japanskom stilu te zidovi glavne spavaće sobe prekriveni rukom vezenom svilom. Zidovi od cigle daju stanu eklektičan izgled, čemu doprinose i drvom obloženi podovi cijelom površinom stana.

stan Keire Knightley 2

Veliki prozori od poda do plafona osiguravaju stanu dovoljno svjetla, što je posebno izraženo u dnevnom boravku. Smješten u prizemlju, dnevni boravak je otvoren prema drugoj etaži što daje ovom prostoru visinu plafona od impresivnih 7 metara.

“To je stvarno jedinstven prostor i svi koji su ga došli vidjeti, od klijenata i gostiju do arhitekata i dizajnera enterijera, već na ulazu bi ostali zapanjeni. Ta fantastična ptičja perspektiva prema otvorenom dnevnom boravku i vrtu odijeljenom staklenim zidom svakog tjera na uzdah”, rekao je za Daily Mail agent za nekretnine Colbert Warfiels.

stan Keire Knightley 8

Britanska je glumica svoj moderan dom iznajmljivala tokom 2015. godine, a mjesečna stanarina iznosila je 45 hiljada dolara. U martu prošle godine ponuđen je na prodaju za 6,6 miliona dolara, a sad je prodat za 6,4 miliona.

Keira sa suprugom muzičarom Jamesom Rightonom i njihovom 18-mjesečnom kćerkicom Edie živi u Londonu, koji joj pruža mogućnost žongliranja između majčinstva i nešto manje užurbane filmske karijere.

 stan Keire Knightley 7 stan Keire Knightley 6 stan Keire Knightley 5 stan Keire Knightley 4 stan Keire Knightley 1
tportal.hr