Zavirite u impresivnu vilu glumca Matta Damona u Los Anđelesu

Otmena vila nalazi se u blizini rezidencije Bena Afleka u Pacific Palisades.

Slava Matta Damona dosegla je vrhunac devedesetih godina prošlog veka, kada je postizao jedan filmski uspeh za drugim. Glumac do danas ne prestaje da nas zadivljuje, a film „Jason Bourne“ jedan je od njegovih najnovijih hitova. Zapravo, Matt Damon i Ben Affleck bili su nerazdvojni dugi niz godina, kako zbog posla, tako i zbog toga što su bili veoma bliski kada su kamere prestale da snimaju.

Vredi napomenuti da je prijateljstvo njih dvojice bilo toliko jako da ih je nateralo da kupe susedne kuće u Los Anđelesu. Međutim, Matt se preselio sa suprugom Lucianom i njihovom decom u stan u Njujorku, a sada se kuća u Kaliforniji prodaje za 21 milion dolara.

Vraćajući se u prošlost, ovu fantastičnu vilu je kupio talentovani glumac, kako bi bila dom u kojem bi dane provodio uz manje posla, odmarao se i uživao u neograničenom glamuru koji vlada u celom regionu. To je zgrada divne estetike, neverovatno moderna, ali sa klasičnim zaokretom koji impresionira.

Na kraju krajeva, svi Mattovi domovi ističu se svojim neverovatnim dizajnom – od njegove kuće u Miami Beachu do njegovog penthousea u Brooklyn Heights-u. Što se tiče specifičnosti u LA-u, čini se da se moderna estetika meša sa glamurom i luksuzom prošlosti, sa drvetom u tamnoj nijansi koje stvara snažan osećaj topline.

Kuća ima sedam spavaćih soba i deset kupatila, dok je prva stvar koja nas je očarala neverovatna i vrlo uredna bašta. Zeleni elementi stvaraju pozadinu koja daje osećaj da je izašla sa stranica bajke, dok se životni prostori na otvorenom pretvaraju u apsolutne tačke opuštanja tokom vrelih meseci. Isto važi i za ogroman bazen koji dominira.

Što se tiče uređenja enterijera, dominiraju luksuzne linije i one na kojima je zasnovan dizajn kuće. Tople boje igraju vodeću ulogu, obezbeđujući udobnu dimenziju, sa nekim glamuroznim detaljima koji nadograđuju scenu. Veliki prozori u međuvremenu čine unutrašnjost „jednim“ sa spoljašnjošću, a istovremeno nude zadivljujući pogled na vrt.

Osim prelepih stambenih prostora, ogromne kuhinje i mnogo spavaćih soba i kupatila, vila je opremljena sopstvenom igraonicom, podrumom, spa centrom, teretanom i mini bioskopom.

(Luxlife)