Zavirite u bivši stan Demi Moore

Godinama, Demi Moore bila je ponosni vlasnik jednog od najljepših stanova u New Yorku …

Ova svjetski poznata glumica kupila je ovaj stan tijekom devedesetih, kada je bila u braku s Bruce Willisom i skoro ga je stavila na prodaju po cijeni od 75 miliona dolara. Kako ona kaže, previše vremena provodi u svojim drugim vilama i stanovima, pa je zato poželjela prodati ovaj očaravajući stan iz kojeg se pruža panoramski pogled na grad.

Nalazi se u stambenoj zgradi San Remo, koji je inače dom mnogih popularnih poznatih osoba poput Stevena Spielberga, Dustina Hoffmana ili Diane Keaton, ali je Demin sada bivši stan uistinu jedinstven – to je najveća rezidencija u ovoj zgradi koja je okrenuta prema parku i ima svoj privatni prostor na otvorenom.

Za 75 miliona dolara možete dobiti ovaj bogato uređeni penthaus od 700 m2, koji se prostire na dva nivoa i stan na razini lobija koji ima dvije spavaće sobe. Prva razina ovog penthausa nalazi se na 26 spratu i sadrži masivnu dnevnu sobu, trpezariju, prostor za doručak i moderno uređenu kuhinju.

Na drugoj razini nalaze se spavaće sobe, njih pet, kao i sobe za poslugu. Stepenice vas potom vode do 28 sprata i treće razine ove rezidencije, u kojem se nalazi soba za zabavu s duplom visinom, još jedna kuhinja i masivni prostor namijenjen gostima, s kupatilom i radnom sobom.

Od sobe za zabavu, lako stižete do očaravajućih terasa koje će vam oduzeti dah svojim savršenim panoramskim pogledom na grad i Central Park. Ovaj penthouse je dom iz snova mnogih milijardera, pa smo sigurni da će Demi vrlo brzo naći kupca.

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (3)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (4)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (9)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (8)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (7)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (6)

luksuz-interijer-dizajn-kuce-poznatih-domovi-poznatih-demi-moore_00 (5)

Izvor – luxmagazine.hr