ZADIVLJUJUĆI VIZUELNI EFEKAT: “BX kamen” simbol vanvremenske elegancije

Jedno od najčešćih pitanja klijenata dizajnerima enterijera je “Zbog čega koristiti prirodni kamen u uređenju doma”… Mnogo je razloga koji se mogu navesti kao prednost za prirodni kamen u enterijeru, a mi ćemo u ovom tekstu navesti samo neke od njih za sve vas koji ste još u dilemi da li odabrati baš ovaj materijal za svoj dom.

Prirodni kamen je simbol vanvremenske elegancije i predivnog dizajna. Šarm koji ga krasi na početku ne gubi vremenom, nego vašem domu decenijama pruža luksuzan i sofisticiran izled.

Ovaj materijal nikad ne izlazi iz mode. Ogroman raspon boja, jedinstvenost svakog komada i dostupnost u više završnih obrada čine prirodni kamen popularnim kod arhitekata, dizajnera i kupaca godinama.

Kao prirodni građevinski materijal, kamen ne sadrži zagađivače koji su štetni po zdravlje. Može se bezbijedno koristiti u prostorima gdje se jede, a takođe odlično podnosi i sve vremenske uslove.

Prirodni kamen se najčešće bira zbog vizuelnih i tehničkih kvaliteta. Ne postoji ni jedan drugi građevinski materijal sa toliko različitih boja i struktura kao prirodni kamen. Brojni procesi završne obrade čine njegovu raznolikost skoro neograničenom. Arhitekte zato imaju mogućnosti izbora koja im dozvoljava da ga uklope u bilo koji ambijent ili okruženje.

Ovaj materijal ima dobru termalnu propustljivost i veliki kapacitet za čuvanje toplote. Kao materijal za fasadu apsorbuje sunčevu toplotu i sprečava nepotrebno zagrijevanje unutrašnjih prostorija. Takođe je otporan na veliki pritisak, i to je svakako kvalitet koji je prirodnom kamenu dao reputaciju materijala koji traje zauvijek.

Ono što je bitno istaći je da dizajneri enterijera u današnje vrijeme favorizuju ekološke i prirodne materijale, a upravo prirodni kamen je na vrhu liste neprolaznih stilova.

Kompanija “BX kamen” iz Jajca nudi bogat asortiman prirodnog kamena za vaš enterijer. Sve što je potrebno je da se odlučite za vrstu kamena, kao i potencijalnu količinu. Ukoliko odaberete baš njih sigurni smo da ćete napraviti pravi izbor, jer je BX kamen najidealnija realizacija svih vaših ideja.

“BX kamen” je univerzalno privlačan, lako prilagodljiv i moderan. Unosi jedinstvene teksture i prijatne boje u životni prostor ili kancelariju i svojom prirodnošću oplemenjuje svaku prostoriju. Čak i najmanji mozaik od ovog kamena može drastično izmijeniti izgled cijelog prostora stvarajući zadivljujući vizuelni efekat, a sve to po vrlo pristupačnoj cijeni.

Vanvremenski dizajn je ključan ako želite da vaš enterijer traje i da uvijek izgleda moderno. Kontaktirajte BX kamen na broj telefona 063 943 981, a više informacija je dostupno na njihovom sajtu, kao i na fejsbuku i instagramu.

(A.M.)