ZA SEBE I SVOJU PORODICU ODABERITE NAJBOLJE: AQUA Voda čuvar zdravlja

Osnovna potreba svakog čovjeka je voda. Ova dragocjena tečnost čini 70 odsto našeg tijela i prenosilac je hranljivih sastojaka i kiseonika u sve ćelije.

Stručnjaci naglašavaju da voda ima ključnu ulogu u bitnim funkcijama u organizmu, kao što su biohemijski procesi, cirkulacija, varenje, ali i pamćenje. Takođe pomaže u regulaciji temperature tijela, održava zdrav metaoblizam, obezbjeđuje rad bubrega, eliminiše toksine…

Zbog svega navedenog redovno unošenje vode od presudnog je značaja za sve nas. Ne treba zaboraviti da voda predstavlja i eliskir mladosti. Suva koža podložna je bržem starenju, borama i gubitku sjaja, a ova tečnost joj vraća svježinu čineći ju zdravom i blistavom.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Istraživanja pokazuju da ukoliko ne pijemo dovoljno vode smanjuje nam se količina sive materije u mozgu, što dovodi do otežanog razmišljanja i loše koncentracije. Dehidracija dovodi i do umora, vrtoglavice, glavobolje.

Kako bismo sačuvali zdravlje i obezbijedili normalan rad našeg organizma tu je AQUA Voda.

U podnožju planine Motajice, na 120m dubine izvire savršeno čista AQUA Voda.

Da je prirodna izvorska AQUA Voda vrhunskog kvaliteta potvrdila je i EVROCERT sertifikacijska kuća dodijelivši ovoj kompaniji standarde kvaliteta ISO 9001 i HCCP standard.

“U maju 2015-te godine uspješno smo pustili u rad našu punionicu vode “AQUA Tim” Gornji Srđevići. Kvalitet vode možemo uporediti sa najkvalitetnijim vodama našeg regiona. Punionica posjeduje hemijsku i mikrobiološku laboratoriju koje redovno kontrolišu kvalitet vode”, navode iz “AQUA tima”.

AQUA Voda je najbolji čuvar ljudskog zdravlja. I zato, da bismo rad organa održali na optimalnom nivou moramo u organizam unijeti oko 3l ove tečnosti na dan.

Naučnici smatraju da kada je riječ o količinama naš želudac u razdoblju od otprilike 15 minuta nije u stanju podnijeti više od 0,2 litre vode. Više od toga nema potrebe odjedanput popiti jer će se višak odmah izlučiti. Zato je “AQUA tim” sredinom prošle godine na tržište pustio čašicu AQUA Vode u pakovanju od 200ml.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

Voda u čašici dostupna je u preko 100 maloprodajnih objekata u Bosni i Hercegovini.

„Plan za narednu godinu nam je proširenje na tržište cijele Bosne i Hercegovine. Trenutno vodu u čašici izvozimo  u Srbiju i Crnu Goru, a posebno smo ponosni što radimo i za čarter letove Aerodrom ketering Srbije “, ističu iz ove kompanije.

Po preporuci stručnjaka organizam traži onoliko čaša vode koliko iznosi broj tjelesnih kilograma podijeljen sa osam, što bi značilo da osoba koja ima 60 kg treba da popije oko 7 čašica AQUA Vode dnevno.

Kako biste za sebe i svoju porodicu izabrali najbolje odaberite AQUA Vodu. Zahvaljujući svom oligomineralnom sastavu ova voda se preporučuje svim starosnim grupama.

Ph vrijednost je od 7,5 do 7,7 što znači da je neutralna, pa se može piti u neograničenim količinama.

„Vodu koju pakujemo deklarišemo kao prirodna izvorska voda, pa se ona kao takva ne smije tretirati nikakvim sredstvima, hemikalijama, niti bilo kakvim postupcima koji bi narušavali njen kvalitet i oligomineralni sastav, stoga mi u fabrici vodu pakujemo u njenom izvornom sastavu“, kažu u kompaniji „AQUA tim“.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

S obzirom na to da je trenutno sezona virusa i prehlada koje mogu dovesti do dehidratacije, savjet stručnjaka je da tokom dana pijete dosta vode u  pravilnim intervalima.

Kako biste eliminisali zamor i malaksalost, ali i obezbijedili nesmetan rad vitalnih funkcija u organizmu uzimajte dovoljne količine AQUA Vode dnevno.

“AQUA tim” možete kontaktirati na broj telefona 080 05 01 05, a proizvode iz njihovog asortimana možete pogledati na web sajtu http://www.aquatim.net/