HIT U UREĐENJU DOMA: „BX Kamen“ stvara stilske i moderne ugođaje za svakodnevno uživanje

Zbog svojih izuzetnih kvaliteta i dugotrajnosti prirodni kamen ima veliku upotrebnu vrijednost vijekovima unazad, a i danas je apsolutni hit u uređenju enterijera i eksterijera.

Danas je ovaj prirodni materijal bitan i izražajan dio koji obogaćuje, te daje snažan identitet građevinarstvu lokalnih podneblja, kako kod nas, tako i regionu i svijetu.

Ono što je dodatna prednost prirodnog kamena i još jedan razlog popularnosti ovog materijala je i njegovo lako održavanje.

Mogućnosti za poigravanje stilovima i efektima kamena su zaista mnogobrojni. Prema vlastitom ukusu i stambenom okruženju možete definisati enterijer i eksterijer kakav želite, a kompanija „BX Kamen“ je tu da stvori stilske i moderne trendovske ugođaje za svakodnevno uživanje.

„BX Kamen“ se nalazi u okolini Jajca. Od 2014. godine vrše eksploataciju i obradu arhitektonsko-građevinskog kamena.

Eksploatacija se vrši na dva eksploatacijska polja, a geomehaničke karakteristike su slične.

Na lokalitetu Crvene stijene, pored svijetlosive,  posebno se izdvaja nesvakidašnja tekstura i nijanse roze i crvene boje kamena. Pored specifične boje, pogodan je i za sve obrade, s posebnim naglaskom na polituru koja ide do visokog sjaja. Svakako je odličan izbor za kupce koji žele nešto drugačiije u svom životnom prostoru.

Na lokalitetu Poljane teksture i boje se mogu razlikovati od bijele do više nijansi sive boje, sa fosilnim ostacima morskih školjki, puževa i drugih morskih organizama.

U radu „BX Kamena“ nema granica. U svaki objekat unose nove ideje, nakon čega nastaje pravo umjetničko djelo. Uz vaše ideje i njihovo znanje, stvoriće vam savršeni dom, uljepšan djelićem prirode.

Prirodni „BX Kamen“ je vječni materijal koji daje određeni šarm enterijeru i eksterijeru. U današnje se vrijeme često koristi i kao dekorativni – za oblaganje detalja u dnevnom boravku, trpezarijama, kuhinjama, spavaćim sobama i kupatilima.

U eksterijeru se u ovaj materijal najviše oblače dijelovi fasada ili ogradni zidovi, bazeni.

Ukoliko još niste donijeli odluku, prirodni „BX Kamen“ u enterijeru i eksterijeru vas zasigurno neće razočarati.

Kontaktirajte ih na broj telefona 063 943 981, a više informacija je dostupno i na sajtu „BX Kamen“, te na njihovom Fejsbuk i Instagram profilu.

(A.M.)