ZA NORMALAN RAD NIZA VITALNIH FUNKCIJA U ORGANIZMU: AQUA VODA na dohvat ruke (FOTO, VIDEO)

Voda je neophodna za normalan rad niza vitalnih funkcija u našem organizmu. Mali nedostatak ove dragocjene tečnosti može uzrokovati umor, glavobolju, nedostatak koncentracije.

Voda reguliše disanje, probavu, tjelesnu temperaturu, učestvuje u svim tjelesnim biohemijskim procesima, te reguliše metabolizam. Neophodno je popiti najmanje 2 litra ove tečnosti dnevno.

Kako bi vam voda bila na dohvat ruke, tu je “AQUA tim”, preduzeće koje se od 2008. godine bavi distribucijom provjereno čiste, izvorske vode “Aqua Voda”koju dostavljaju na vašu adresu po pozivu ili u unaprijed dogovorenim terminima.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

U maju 2015. godine uspješno su pustili u rad punionicu vode “AQUA tim” Gornji Srđevići. Izvor se nalazi u podnožju planine Motajice, na 120m dubine sa kapacitetom od 8 litara u sekundi.

U svojoj ponudi “AQUA tim” pored aparata za vodu i vode u galonima ima i kafu, led, ali i vodu u čašici.

„Veliki uspjeh smo postigli sa čašicom Aqua Vode. Posebno smo ponosni što radimo za čarter letove Aerodrom ketering Srbije, tako da nam voda leti po čitavom svijetu, iz dubine od 120m na visinu od 10.000m“, ističu u „AQUA timu“.

Voda u čašici plasirana je na tržište u julu 2020. godine, a može se naći u pakovanju od 200ml.

ZIPA PHOTO/Borislav Zdrinja

U “AQUA timu” navode da je voda u čašici dostupna u većem dijelu Bosne i Hercegovine, u oko 100 maloprodajnih objekata.

„Plan za narednu godinu nam je proširenje na tržište cijele Bosne i Hercegovine, povećanje broja kupaca. Trenutno vodu u čašici izvozimo  u Srbiju i Crnu Goru“, ističu iz ove kompanije.

Kvalitet Aqua Vode se može uporediti sa najkvalitetnijim vodama u regionu, što je potvrdila i EVROCERT sertifikacijska kuća dodijelivši im standarde kvaliteta ISO 9001 i HCCP standard.

Punionica posjeduje hemijsku i mikrobiološku laboratoriju koje redovno kontrolišu kvalitet i ispravnost vode.

ZIPA PHOTO / Borislav Zdrinja

Aqua Voda se zahvaljujući svom oligomineralnom sastavu može piti u neograničenim količinama, a preporučuje se svim starosnim grupama.

Izaberite Aqua Vodu zbog njenog mineralnog sastava, nevjerovatne čistoće i blagotvornih učinaka i vaše tijelo će vam biti zahvalno.

“AQUA tim” možete kontaktirati na broj telefona 080 05 01 05, a više informacija dostupno je i na njihovom sajtu www.aquatim.net.

(PR)