Vrijeme je za Brodolom: Da li idete na najbolju žurku u gradu?

Sutra se u kanjonu rijeke Vrbas, u Rafting centru Kanjon u Banjaluci, održava najveća DJ žurka u bijelom.

 

To je ujedno i šesto izdanje svojevrsnog White sensationa koje garantuje nezaboravnu žurku uz nastupe nekoliko DJ izvođača i čitavu paradu atraktivnih plesačica.

 

Riječ je o jednom najvećih i najzabavnijih koncepta zabave, značajnom po tome što pruža neponovljivo iskustvo masovnog klabinga pod zvijezdama veličanstvenog i spektakularnog kanjona rijeke Vrbas.

 

Organizatori ove zanimljive žurke su Rafting centar Kanjon i vjeruju da najvjerniji poklonici žurki na otvorenom, jedva čekaju novo izdanje jer je “Brodolom” svakim narednim izdanjem postajao sinonim najboljeg ljetnjeg provoda pod vedrim nebom!

 

Podsjećamo da su kroz dosadašnja izdanja prodefilovali brojni izvođači, a zbog originalnosti ovog jedinstvenog događaja i ovogodišnji program je pod velom mistike i sigurno će biti najprijatnije iznenađenje u predposljednjoj julskoj noći na Vrbasu.

 

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način i ako prvi put dolazite potrebno je da izvršite rezervaciju svoje pozivnice i preuzmete je prije 30.jula u RC Kanjon.Ukoliko ne dođete u bijeloj garderobi nećete biti u mogućnosti da učestvujete u “Brodolomu”.

 

brodolom1

brodolom3