Završena nagradna igra „Moja kart(ic)a za putovanje“

Luka Lazarević i Nada Pejić pobjednici su Krstarenja Mediteranom za dvije osobe + 500 KM na MasterCard poklon kartici.

 

Dvije glavne nagrade, Krstarenje Mediteranom za dvije osobe + 500 KM na MasterCard poklon kartici, u nagradnoj igri “Moja kart(ic)a za putovanje” koju su organizovali UniCredit Bank Banja Luka i MasterCard, osvojili su Luka Lazarević i Nada Pejić iz Prnjavora.

 

Prvoplasirani Luka Lazarević je u periodu trajanja nagradne igre, od 04.07. do 02.08.2016. godine, najviše puta upotrijebio karticu, te je imao najveći broj transakcija.

 

Drugi dobitnik putovanja je Nada Pejić, koja je u periodu trajanja nagradne igre podnijela zahtjev za izdavanje MasterCard debitne kartice u filijali ili putem web-a. Srećna dobitnica je izvučena slučajnim odabirom putem aplikacije u prisustvu komisije i notara.

 

Tokom trajanja nagradne igre su podijeljene i četiri sedmične nagrade, za koje su mogli da se takmiče svi korisnici Facebook društvene mreže. Svi zainteresovani mogli su poslati fotografiju i odgovor na nagradno pitanje „Šta je to bez čega ne biste nikada otišli na putovanje?“.

 

Žiri je svakog petka odabrao po jednu najkreativniju fotografiju, te njenog autora nagradio luksuznim koferom.

 

Luka Lazarević i Nada Pejić imaće priliku da se 25.09.2016. spreme za krstarenje iz snova uz pratnju još jedne osobe koju oni mogu izabrati.

 

Interesovanja klijenata za MasterCard kartice UniCredit Bank Banja Luka bilo je izuzetno veliko, što se vidjelo po broju zahtjeva za izdavanje.

 

Beskontaktne MasterCard debitne kartice UniCredit Bank Banja Luka, specifične su po tome što omogućavaju beskontaktno plaćanje u iznosu do 30 KM, kao i isplatu gotovine bez naknade u zemlji i inostranstvu na više od 19.000 bankomata članica UniCredit grupe.